2010. március 18., csütörtök

Kedvenc Pulcsi - Pulovăr favorit



Elkészültem megint egy pulcsival magamnak, nagyon tetszik, most ez a kedvencem. Sok hasonlót láttam a raverly-n, de pont ilyet nem és leírást sem, a mintát letem valahol, egy magazinban de más ruhadarabon volt a fazont meg próbálgatva alakítottam. Lisa Redheart fonalból van, amit tavaly januárban vettem, nagyon leárazva, és amiből egészen pontosan 8 50 g-os gombolyagot használtam el 4-es tűvel kötve, ami mind megy a fonalfaló játékba.




Am terminat din nou un pulovăr pentru mine, e favorita mea acum, îmi place atât culoarea cât şi modelul. Am văzut o serie de pulovăre asemănătoare pe raverly, dar nu fix lafel, şi nu am avut nici descriere, modelul am luat de pe un alt model dintr-o revistă străină, iar în rst ajustam după probă. Am folosit fire Lisa redheart, luate iarna trecuta cu mare reducere, am folosit fix 8 ghemuri de 50g pentru acest pulovăr tricotat cu ace de 4mm.



9 megjegyzés:

Kriszta írta...

Azt aaa... de piszok jó lett!!! Egészséggel viseld! Mostmár csak irigykedve bámulom a szebnél szebb pulcsijaidat :)))

Névtelen írta...

Este superb , imi place maxim si culoarea si modelul...felicitari! :)
Este lucrat raglan , asa-i?

adriana írta...

felicitari...ce priceputa esti

krisz írta...

Hú de jó mintája van ennek is!Nagyon szép lett!

T REKA írta...

Mintha rád teremtette volna a JÓISTEN!!!

Szine,formája, mintája NAGYON-NAGYON GYÖNYÖRŰ!!!

amilgade írta...

Nagyon tetszik a pulcsi mintája,és milyen jól áll neked ez a szín!!!

Kriszta írta...

Nézz be hozzám kérlek szépen :)

Csilla írta...

Köszönöm szépen lányok, aranyosak vagytok. Én is imádom, színét is mintáját és fazonját is, és kötni is jó volt. Majd meg lesz hozzá a leírás a weblapon.
Multumesc fetelor!
Nu este raglan, merge normal pana la o anumita inaltime, apoi se iau toate bucatile pe o andreau circulara se tricoteaza cateva randuri. Faci o bucata ingusta cu modelul de torsade cu romburi il cosi langa restul, pe partea de sus ridici ochiurile ci tricotezi roata, scazand in patru locuri. Nu stiu cat de bine am explicat nu sunt eu buna in a explica.

Zsófi írta...

Nekem is tetszik, nagyon jól sikerült!

Nagyon jól áll neked, igazán nőies. :-)