2011. november 15., kedd

Dijon - testknitting 3


Haladtam megint a pulcsimmal, már késza törzse és könyökig az egyik ujja. Remélem egy hét múlva má kész lesz a másik ujja is. Megmutatom, hogy áll rajtam :)



Am mai lucrat la pulovărul meu, e gata corpul şi până la cot şi o mânecă, sper că peste o săptămână va fi gata şi cealaltă mânecă. Vă arăt şi cum îmi stă cu ea :)

2011. november 7., hétfő

Dijon - testknitting 2

Megmutatom mire haladtam október 26 óta :)
Elkezdtem a passzét, szóval lassan kész a törzse jönnek az ujjak.
Tavaly ősszel vettem ezt a fonalat, 80% bébi alpaka és 20% műszál. El is kezdtem decemberben belőle egy pulcsi, de idén rájöttem nem is jön be nekem az a fazon, így lebontottam és most teszkötök belőle, próbáltam és ezt most szeretem :) Nem túl haladós mert megint 2,5mm-es tűvel kötök, így tetszik a texturája a munkámnak. A címkén sokkal nagyobb tűt is ír,d e nekem az már túl csipke, ez nómeg nem egy csupa csipke project.

Vă arăt cât am lucrat la acets pulovăr început pe 26 octombrie.
Deja lucrez la elasticul din partea de jos al corpului, imediat mă apuc de mâneci.
Firul am luat toamna tercută, e 80% baby alpaca 20% sintetic. În decembrie am început un pulovăr din ea, dar anul acesta deja am considerat că nu mi-ar sta bine acest model şi l-am desfăcut. Acesta am încercat deja şi îmi place :) Nu merge foarte repede cu andrele de 2,5mm, pe etichetă recomendă andrele mai ameri dar eu zic că pentru acest model nu merge cu mai mare.