2011. január 17., hétfő

2 WIP

Megmutatom most két készülő félben levő munkámat (WIP - Work in Progres). Az egyik egy kis pihe puha tunika Lillának, péntek éjjel kezdtem, most kb a fele van meg, körbe jön kötve egyben, pihe puha bársonyos, buklé meg szöszös fonalakból, lilás árnyalatokban.


Vă arăt acum două WIP-uri de ale mele (Work in Progres). Prima este o vestuţă, tunică pentru Lilla, vineri noaptea l-am început, acum cam pe jumătate e gata. E tricotată circular din fire foarte moi de catifea, de bucle si ceva fir de efect, în nuanţe de mov deschis.

A másik egy mellény magamnak, aminek jó bonyolult csavarás a fő dísze, amit midensorban figyelni kell, hol a csavarást hol a szélén a mintát, de szeretem ahogy alakul, Ez a háta kb a karöltőig, már kötöm egy ideje, az év első napjaiban kezdtem hozzá. Amúgy inkább rozsdavörös, de nem sikerült jól fotózzam ezt a Barka tweed fonalat.



Al doilea este o vestă pentru mine, cu model central din torsade destul de complicate, şi dacă nu trebui să te uiţi la modelul din mijloc trebuie să fii atent la modelele laterale, acum lucrez spatele, cam până la răscrioala mânecilor sunt gata. Am început în primele zile ale anului, nu e simplă dar îmi place mult cum iese modelul. Nu e aşa portocalie cum pare, e maidegrabă un ruginiu, dar e foarte greu să faci poze bune la acest fir Tweed Barka.



Na és megmutatom milyen virágzó virágokat fotóztam ma a kertben.


Vă arăt şi nişte poze făcute azi despre florile din grădină.


9 megjegyzés:

Dana írta...

Ce lucruri frumoase tricotezi Csilla! Cred ca si firele sunt deosebite. Si in gradina mea au inflorit primulele si ghioceii!

Unknown írta...

Azok a sárga virágok de szépek! Nekünk is voltak, több színben is de sajnos kipusztultak.:( Viszont a hóvirág gyönyörűen nyílik nálunk is a kertben! :)
A pulcsi nagyon tetszik. A mellény kötögetése pedig jó kis kihívás, gondolom. :) Kitartást, nagyon ügyes vagy!

Iza írta...

Jaj de nagyon tetszik a jövendőbeli mellényed! Mennyi mennyi csavarás...imádom őket!
Már nyilnak a virágok a kertben? Ennyire meleg van?
további jó kötögetést.

Kriszta írta...

Tyűha :)) Nem semmi az a csavarásos mellény, le a kalappal a türelmed előtt :) A Lilláé is nagyon nagyon tetszik!!!

nöné írta...

Nagyon szép lesz a csavarmányosságod!
Lilla-pulcsi is tetszik, jó az összkép!

Gabella írta...

Húúúúúúúúú az a csavarás!!!!!!!!! Nagyon szép lesz!

krisz írta...

Nagyon szép az a csavart minta!Sok munka van vele,de meg is látszik rajta.Gyönyörű!És a Lilla tunikája is nagyon tetszik.Én most horgoltam Hannának egyet.Olyan jó ez a fazon!

...tiktakro... írta...

Minunata vesta ta ruginie !! acum se vede superb munca aceea grea de la atitea torsade .
Super!!

Irenka írta...

Nagyon megy neked ez a felülről-lefelé technika, tetszik a kis mellény. A csavarásos igazi profi munka, jó szórakozást hozzá!