2012. április 26., csütörtök

Wip-jeim április végén - Wip-urile la sfârșit de aprilie


És akkor lássuk a wip-jeimet, mind még a télen volt megkezdve, és valószínűleg a következő hideg szezonba lesz hordva/ használva ha bejön a meleg amit jósolnak.

Și acum să vedem wip-urile mele., toate au fost începute încă cândva iarna.


Egy tunika Lillának, a felső részét kell már csak megkötnöm, ami számomra egy új technikával készül majd., valószínűleg majd ősszel fogja viselni, de nem baj  elég nagyra kötöm, hogy jó legyen jövő tavasszal is, max akkor mint mellényke viseli majd.

O tunică pentru Lilla, partea de sus mai am de făcut - dacă se încălzește vremea așa cum se zice o va purta toamna - nu-i baim o fac puțin mai mare și va fi ok și primăpvara viitoare.

Egy vastag  pulcsi magamnak,  Rellana Stella fonalból egy vouge Knitting model alapján, a válla és a nyaka van már csak hátra. Ezt is biztos majd csak télen fogom viselni, de ahogy a régi reklámban mondták, tél  lesz még jövőre is :D

Un pulovăr gros pentru mine. din fir Rellana Stella, după un model Vouge knitting, umărul și gâtul mai am de  făcut.Két párnaelőlap, aminek hátlapot kellene varrni - téli párnák lesznek belőlük amik csodásan mennek majd a bézs-marna ülőbútorainkhoz.


Niște fețe de pernă, care așteaptă să primească spate - vor fi niște pernuțe de iarnă, care se vor potrivii cu  mobilierul nostru bej-maroniu.

Végezetül megint virágok, a fehér orhideát most kaptam a 16-ik házassági évfordulónkra, a rózsaszínest még tavaly ilyenkor, ami most harmadjára virágzik nálam (azt is beszámítva amikor kaptam), aminek én nagyon örülök.

Și la final iar flori, orhideea albă am primit de aniversarea noastră de 16 ani, iar cea roz cu alb am primit anul trecut și acum înflorește a treia oară la mie (lunând în calcul și înflorirea când am primi), ce mă bucură mult.

1 megjegyzés:

...tiktakro... írta...

Nici nu stiu la care culori sa ma uit mai repede :d, la cele ale florilor sau ale lucrurilor tricotate. Toate sunt minunate !! ideea pernitelor m-a fermecat ;) ( noroc ca nu am eu atita chef de tricotat :)) ca altfel ti-as fi furat ideea :D)
Ador laleaua cu margini crete....parca e o fustita roz cu volanase la baza....uite inca o idee ;) :P
Spor in tot ce faci ! :*