2010. február 22., hétfő

Natúr csavarásos pulcsi - Pulovăr cu torsade în culoare natur

Igen, igen megint elkészült egy pulcsi, és igen ezt is magamnak kötöttem. Elég kis babrás darab volt, na nem a csavarások miatt hanem azért mert minden része még három részből áll, így a végén 12 darabból kellett ezt a ruhadarabot összehoznom, és nem igazáz szeretek összeállítani és szálakat eldolgozni, na de megvan és én szeretem. Tulajdonképpen háromféle csavarásos mint van benne csak pl. a középső résznél keresztben fut. Amúgy egy 19% gyapjú többi részben műszál fonalból van, a színe leginkább a natúr gyapjúéra hasonlit és felhasználtam egy ősrégi fonalamból 437 g-ot.


Da, da am terminat un alt pulovăt, şi da este tot pentru mine. Ere destul de migălos şi nu din cauza toprsadelor ci pentru că fiecare parte este alcătuită din alte 3 bucăţi, şi aşa la final aveam de asamblat acest pulovăr din 12 bucăţi şi nu prea îmi place să cos bucăţile una lâ ngă alta şi să ascund firele, mi se pare plictisitor, dar tot l-am terminat şi îmi place cum a ieşit. Defapt am lucrat după două modele diferite de torsade, dar cea mare este şi pe verticală şi pe orizontală. am lucrat dintr-un fir 19% lână restul sintetic, şi îl aveam de un secol deja, a intrat 437 g fire în acest pulovăr. Culoarea seamână foarte mult cu culoarea lânei natur nevopsit.

11 megjegyzés:

nöné írta...

Oóóó, nagyon tuti kis pulcsi lett! Elhiszem, hogy bíbelődős volt, de megérte, mert nagyon szép!

Anita írta...

Igen, szerintem is édes lett! Viseld egészséggel!

Ida13 írta...

Nagyon csini pulcsi. Igazán nőies és bájos darab.

Ledorka írta...

Tényleg nagyon szép. :)

Kataca írta...

Nagyon szép a pulcsid!

Macus írta...

Szép, jól is áll!

krisz írta...

Nagyon szép lett!Mégérte hogy bibelődni kellett vele.Nekem épp a fazonja miatt tetszik nagyon.Persze a csavart minták is szépen mutatnak!

gubike írta...

Hú, ez nekem nagyon tetszik! Érdekelne a karlyuk fogyasztása és az ujja vállrészének fogyasztása is. Hogyan csináltad, hogy ilyen szépen áll?

Zsófi írta...

Gratulálok.

Az összevarrást lehet egyszerűsíteni, ha kötés közben hurkolod egymáshoz a széleket. (Patchwork-technikával).
:-)

Iza írta...

gratulálok a pulcsihoz! Megértelek a nehézsége miatt,én is imádom a "komplikáltabb" mintájú pulcsikat, mert szépek és megérnek minden fáradságot.

amilgade írta...

Nagyon szépre sikerült, és nem utolsósorban nagyon jól áll! ;-)