2010. február 2., kedd

Piros-fehér mellényke - Vestuţă alb-roşu

Kötöttem maradékokból egy kis mellénykét Lillának, a háta piros-fehér csíkos az elejé kétoldalt piros középen fehér és még van benne egy csavarásos mint is ami egyedi lett mert elnéztem a mintát és egy mintasort kétszer kötöttem le :) Igy teljesen saját tervezés lett :) Összesen csupán 105 g, de ez megy mind a fonalfalóba.



Din rămăşiţe am tricotat o vestuţă pentru Lilla, spatele este în dungi, lateralele de la faţa sunt roşi iar la mijloc este alb cu un model de torsade, care a ieşit unicat fiindcă nu am fost atentă la model şi un rând am făcut-o de două ori :) Aşa a devenit în totalitate desing propriu :) Au intrat 105 g de fire în ea.

7 megjegyzés:

Macus írta...

Nagyon jó!
A modellnek is tetszett, úgy látom.

gubike írta...

Minden műved közül legszebb a mosolygós lányod.

...tiktakro... írta...

noa da, asta da torsada de creatie proprie :)). A iesit "interesanta", iar vestuta a iesit frumoasa. Bineinteles ca nu mai frumoasa decit printesa care o poarta si de care nu-mi vine sa cred cit a crescut ! e o printesa din poveste, creste intr-un an cit altii in doi. Multi pupici din partea mea :))) ...la amindoua ;).

Kriszta írta...

Azt a, de szuper lett!!!! Nagyon jó és nagyon csini benne a kicsi nagy lány :) Na igen, szerintem is nagyon sokat nőtt, és tündéri szép kis csajocska :)))

QUILTONLINE írta...

frumoase amandoua..si fetita si vestuta.
trebuie sa fii mandra ca ambele sunt creatia ta.
incaodata Felicitari.

Lore írta...

Csilla, bine te-am gasit! Frumoasa ideea jocului de primavara, pacat tare ca nu stiu daca reusesc sa particip ca-s pe drumuri zilele astea. Dar am sa incerc, imediat cum gasesc o idee de cadou. Felicitari pentru creatii, in mod special ptr una cu par carliontat si zambet dulce.

amilgade írta...

Nagyon jó áll Lillának. Most látom, hogy milyen csodaszép hosszú haja van!!!!! Igazi kis hercegnő! ;-)