2011. január 14., péntek

Csavart is tarka is - Vestuţă cu torsade

... ez a mellényke, ami nem a legjobb páros, mert annyira nem adja ki a csavarást, de fogok még ezzel a csavarttal egyszínűt is kötni mert jó volt kötni, hamar megtanulja az ember. Egy 2009-ben már megkötött mellénykét bontottam vissza mert nem tetszett ahogy állt Lillán, most jól áll, syerintem :). Mind 188 g fonal fonalfalós . Egy 75% műszál és 25% gyapjú hazai gyártmányú fonalból készült.




... pentru Lilla, torsadele nu prea se văd pentru că e dintr-un fir foarte colorat, dar voi mai folosii acest model la un pulovăr dintr-un fir uni, pentru că îmi place cum arată, e uşor de învăţat. În 2009-am mai lucrat din acest fir o vestă pentru Lilla, dar nu-mi plăcut cum îi stă şi l-am desfăcut, acum îmi place :) . Este din fir cangoroo goldenwool, 75% sintetic şi 25% lână, 188g.

Ilyen a minta:
Aşa arată modelul:
Let's knit autum-winter 2007



3 megjegyzés:

Irenka írta...

Klassz kis mellény, a minta is jó, köszi az eredeti fotót. Élőben ugye jobban látszanak a csavarások? Ha közelebb hozom a képet, úgy tűnik. Én is tervezek színes fonalból csavart mintát kötni.

amilgade írta...

Aranyos a mellényke. A minta csodaszép. Valahol a mintát meg lehet szerezni??? Macusnak is csodaszép pulcsit kötne belőle anyu.

...tiktakro... írta...

Modelul cu torsadele acelea bogate arata minunat, pacat ca nu ies in evidenta pe vestuta Lillei. Oricum exercitiul a contat ;) !
Astept cu mare interes cealalta creatie :)