2009. december 7., hétfő

Mellény Lillának - Vesta pentru Lilla

Ime a Lilla mellénykéje, a Miku hozta neki :), sajnos a kis modellem még mindig nem hajlandó fölvenni, így csak nélküle mutathatom :) Mivel, hogy ez a fonal önmagában is nagyon mutatós nagyon nem variáltam a mintát, a szélek nyújtott rizskötéssel készültek a több rész simakötéssel. A vállain és a két oldalán gombok vannak (gombolhatóak), úgyanez a virág van varrva a filc virágok közepére is. Ez nem megy a fonalfalóba, mert teljesen új fonal, egyszerűen beleszerettem a boltban :)


Iată vesta pentru Lilla, a primit-o de la Mîsul :), dar manechina mea până la momentul de faţă nu a vrut să-l probeze, deci musai să va mulţumiţi deocamdată doar cu prezentarea vestei fără ea :) consider că firul în sine este destul de decorativ, am lucrat marginile cu ochiuri de bob de orez (ore aşa se spune...), restul este cu ochiuri pe faţă. Pe umeri şi pe părţile laterale am cucut nasturei, şi floricica de fetru este fixată cu un nasture.

6 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nem csodálom, nagyon szép színei vannak :) Jól sikerült kis mellényke, hátha Lilla is csak felveszi hamarosan, biztosan jól áll neki :)

Macus írta...

Csilla!
Látom, gyorsan készülnek a szépségek. Nagyon szép ez is, a fonal is. Jól fog állni Lillának, ha majd felveszi.

Ela írta...

Numai lucruri frumoase tricotezi!Imi place si papusica! Este tare dulce! Te lasa Lilla sa i-o iei pentru poze??

...tiktakro... írta...

ma face sa ma gindesc la bomboane, acadele pe bat...
papusa e tare scumpa cu ochisorii aceia tristi....de unde e , cine o face ??

Marcsi írta...

Gyönyörű szép ez a fonal, nagyon szép mellényt sikerült kötnöd belőle.

Csilla írta...

Köszönöm a kedves szavakat. Felvette Lilla de minden irányból nagy lett neki, most azon filózom, hogy levarrjam a gombolós részt és majd ha belenől akkor kibontjam, vagy hagyjam így, tegyem el, úgy is bele fog nőlni...
Merci Ela şi Teodora! Nu e acasă când fur păpuşile pentru poză, dar nici atunci nu se supără dacaă le împrumut pentru câteva minute. De altfel o am de la SH, am luat-o la kg.