2011. április 3., vasárnap

Lilák, sárgák és wip - Violet, galben şi wip

Most főleg virág fotókat hoztam neketek. Imádom őket fotózni, aztán meg így nézegetni, hisz így megmaradnak még ha már el is nyítottak. Először pár lilás kékes virág: ibolya, jácint, örökzöld kislevelű meténg, rododendron (ez valami törpe fajta, egyenlőre még bent van) és szártalan kankalin. Aztán jönnek a sárgák: nárcisz, aranyvessző, és sárga kankalin. A sárgából szedtünk Lillával egy óriási csokorral, ezt most ő be is mutatja nektek :) Mikor megláttam milyen jól mutat az óriási csokor a kezében egyből gépet ragadtam :) És végül, hogy valami kézimunka is legyen, megmutatom blokkolás közben a csavarásos pulcsim. Már csak össze kell állitanom és hátul a nyakát megkötnöm. Végre...






Acum iar am venit mai ales cu flori. Le ador şi aşa în poze le pot admira şi după ce s-au ofilit
În primele poze vă prezint flori violete şi albastre: toporaşi, zambile, vinca minor, rodhodendron şi primule. Apoi vin florile galbene: narcise, Forsythia, primule galbene.
Din narcisele galbene am cules un buchet mare cu Lilla, pe care chiar ea vă prezintă :) Când am văzut cât de bine arată cu acest buchet imediat am luat aparatul să fac nilte poze :)
Şi în final să fie şi ceva hande made, vă arăt că pulovărul meu cu torsade este deja blocat, mai am de cusut părţile şi să fac gâtul la partea din spate pentru că în faţă e formată prin decolteu, atât mai am...

9 megjegyzés:

nöné írta...

Gyönyörűek a virágaid, Lilla tüneményes azzal a nagy csokor nárcisszal. Na de az a pulcsi... nagyon szép!

Ledorka írta...

Kész kertészet az udvarotok! :)
Egy jó szó tőlem is jár. :)
Ezért is kapsz egy jó szót: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Julcsi írta...

A kedvencem Lilla a hatalmas nárciszcsokorral:) Gyönyörű!

@irina_sweet_home írta...

ce scumpa e!

Dana írta...

Chiar daca pulovarul arata f bine, ochii mi-au ramas la Lila si la florile din gradina ta.

Kriszta írta...

Így a képen nem látszik a szépséghiba, amit mondtál, hordható lesz az, és nagyon szép is! Na de Lilla, zabálni való a kiscsaj azokkal a virágokkal :))))) Mint egy kis tavasztündér!!

Annamari írta...

Végre tavasz! Lilla olyan mint egy angyalka :)
A pulcsidhoz gratula, a sok csavarás nem semmi munka volt, az biztos. Majd mutasd összevarrva is!

Irenka írta...

Nagyon jó ez a fotó Lilláról a sok virággal!
A pulcsi szép lesz/lett. Ugye mutatod egyben is?

Csilla írta...

Köszönöm lányok, persze, hogy mutatom készen is, már csak a nyakát kell megkötni és a szálakat eldolgozni, amúgy össze van varrva.
Merci fetelor!