2011. augusztus 17., szerda

Spring Leaves wip 1

Első látásra beleszerettem ebbe a pulcsiba, vagyis mintába (Kutas Keresztes Ágnes terve ami magyarul is megvehető Barkáéknál vagy angolul és németül a tervező boltjában és a raverlyn). Aki ismer az tudja, hogy két nagy minta szerelemem van a csavart és a levélkés :) Igaz az enyém nem annyira tavaszias min az eredeti ez inkább valami zuzmarás levélkés de nekem nagyon tetszik eddig. Egyszerűen imádom kötni. Szombaton kezdtem el és ha csak van egy percem kötöm. amúgy Barka Diva Szelené fonalból kötöm és már a képhez képest is van előrelépés, most kezdtem el szaporítani a mellrésznél. Számomra ez a letehetetlen kötnivaló.



Era dragoste la prima vedere între mine şi acest model de pulovăr (deign by Kutas keresztes Agnes - disponibil în varianta engleză şi germană pe ravely şi şi în shopul creatoarei). Cine mă cunoaşte puţin ştie că ador modelel cu torsade şi cu frunze. e drept că a mea nu prea va fi de primăvară şi mai degrabă aş denumi frozen leaves, dar o ador. L-am început sămbâta şi când am un minut mai împletesc câteva ochiuri/rânduri, deja sunt la înmulţirile din zona sânilor. O lucrez din fir Diva -Selene cu andrele de 3 mm.

6 megjegyzés:

Annamari írta...

Én is szeretem a leveles mintákat! Ez is nagyon tetszik, rajtad jól is fog mutatni (nekem ehhez fogynom kéne többet, mint amennyire képes vagyok :o)... )

...tiktakro... írta...

Foarte frumos...se asorteaza pina si trandafirul la el. Spor la munca !

Ági írta...

Csilla, ez gyönyörűszép lesz! Azt hiszem, jobban fog tetszeni, mint a tavaszi változat :)

Kati írta...

Csodaszép.

Otthon Művek írta...

Gyönyörű. Gyönyörű!

Kormica írta...

Szia Csilla!
Nagyon szép! Szerintem azóta már kész is vagy vele :)
Újra indul a fonalfaló nem tudom láttad-e már. Van egy szavazás, hogy mikor induljon, lécci katt ide, és szavazz, meg írd meg, hogy indulsz-e.
http://fonalfalo.blogspot.com/