2011. szeptember 20., kedd

Lilla 4 éves lett - Lilla are 4 anişori


Igen bizony megint el telt egy éve és a mi kis tündérkénk szombaton már 4 éves lett.
Pénteken az oviban volt egy kis ünnepség, felköszöntötték és vittünk sütit meg üditőt. Kissé komolyka volt az ovis ünnepség alatt, a képen éppen azt mutaja, hogy ő négy éves :)

Da, iar a trecut un an şi mica noastră prinţesă are deja 4 ani. vineri am serbat ziua ei la grădi, am dus şi acolo prăjitură şi suc. Domnişoara a fost foarte serioasă, în poza de faţă vă arată câţi ani are :)



Szombaton elmentek az apukájával játszóterezni vagy 3,5-4 órára, még bunge jumpingozott is, amire én mondjuk nem tettem volna fel, de a párom igen és állitólag alig lehetett leszedni róla, ez a mi lányuk picit sem fél semmitől, iszonyat bátor egy kis csaj, még két éves sem volt egészen amikor felült a pónira és alig lehetet leszedni róla. Amig játszótereztek és megvarrtam a kis szoknyácskát a tündérke szárnyakhoz. a szoknyácska vékony selyem szerű anyagból és tűlből van, csipke virágokkal díszitve. Koronát kért azt nem kaptam de végül a tündérke cuccoktól is teljesen oda van :).

Sămbâta s-a dus cu tatăl ei la parc, pentru vreo 3,5-4 ore, s-a pus şi pe bungee, eu nu aş fi pus-o dar tatăl ei a pus-o şi zice că cu greu a reuşit să-o ducă de acolo. Gagicuţa asta nu se teme de nimic, e extrem de curajoasă, nu avea încă 2 ani când s-a urcat pe un ponei şi şi atunci cu greu am luat-o de pe căluţ. Întretimp eu am cu'os ei o fustiţă de zână din voal şi tul decorat cu floricele. Ş-a dorit coroniţă dar s-a bucurat mult de setul de zână :)

Szintén szombaton este, vagyis éjjel befejeztem a tortáját, már jó rég megigértem neki, hogy Barbie tortát kap szülinapjára. Igazán nem olyan ördöngős dolog mint amilyennek látszik, na jó rólam lehet tudni, hogy az ilyesmikért akartam 14 évesen cukrász lenni, azóta is imádok sütiket csinálni. Nagyon tetszett neki, de bevallom én is elégedett voltam a művemmel :D

Tot sămbâta, dar noaptea am terminat tortul. Încă de mult i-am promis că o să-i fac un tort Barbie de ziua ei. Pe departe nu e aşa de complicat cum pare la prima vedere, e drept că la 14 ani eu am vrut să mă fac cofetăreasă chir pentru că să fac aşa torturi, şi în prezent ador să fac prăjituri şi torturi. Lilla s-a bucurat mult de tort şi sincer să fiu şi eu eram mândră de creaţia mea :D



Vasánap délután aztán megjötek a vendégek. Nem kell nagy bulira gondolni, csak a nagyszülők, a dédi és a keresztszülei voltak, na meg ugye mi.
Megkapta a nagyszülőkkel és dédivel közösen vett piros bringát, amire eleinte mérges volt mert hát nem tudott rajta egyből menni, na de már tetszik neki és majd megtanul, senki nem ugy születik, hogy egyből tud bringázni.

Duminica după masa au sosit musafirii. Să nu vă gândiţ la un chef imens, au venit bunici, străbunica şi naşi ei. bunicic, străbunica şi noi i-am cadorisit împreună o bicicletă roşie. ea era puţin nervoasăp că nu reuşea din start să meargă cu ea, dar deja îi place şi cu timpul va învăţa să meargă cu ea.


Megkapta a tündérke felszerelést is amiért oda van teljesen.
Megettük a tortát is (belül piskótatészta epres és csokis pudingos krémmel, kivül
pillecukor fondant). A képen éppen elfujta a gyertyát :)

I-am dat şi setul de zână, de care era încântată. Am consumat şi tortul (înauntru era blat de pandişpan cu cremă de budincă de ciocolată ţi căpşuni, iar învelişul,a dică rochia păpuşii e din fondant de marshmallow)



Istenke éltessen drága kincsünk, légy mindig nagyon boldog!
Să creşti mare, frumoasă mica noastră prinţesă!



15 megjegyzés:

ercsu27 írta...

Boldog szülinapot és minden jót nektek! :-)

Kriszta írta...

Nagyon boldog szülinapot kis tündérkédnek!!!

nöné írta...

Csodaszép a Kicsilány, szép dolgokkal ajándékozta meg a Család!
Nagyon sok boldogságot, egészséget még nagyon-nagyon sokáig!

Dana írta...

La multi ani Lilei!!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc. In fiecare an te intreci pe tine pentru ai pregati o petrecere de neuitat.Felicitari!

Délka írta...

Boldog születésnapot kicsi Lilla, az isten éltessen nagyon sokáig!

Görgei-Reiner Rita írta...

Isten éltesse a szülinapost!

Irenka írta...

Csodás szülinapot rendeztetek a kis kincseteknek, jó lehet nálatok gyereknek lenni. :) Sok-sok boldog születésnapot kívánok!

Ela írta...

La multi ani micutei tale printese!Ce mare si frumoasa s-a facut!Iar parul i-a crescut muult!Tortul arata minunat!Felicitari,chiar esti talentata!Nu-mi inchipui cum l-ai facut!

Kati írta...

Isten éltesse a kislányotokat, csodaszép tortát készítettél neki.

Otthon Művek írta...

Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Tündérnek!
Az a torta nem semmi!:)

Csilla írta...

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és gratulációkat.
Multumesc Ela. Nici n-ai crede cat de simplu e sa faci un asa tort, maine l-as face din nou, chiar nu e complicat.

Csilla írta...

Multumim Dana. Ma straduiesc cu aceste torturi, dar sincer imi face o placere sa le fac.

...tiktakro... írta...

La Multi Ani micutei printese ! ce frumoasa e !!! tortul cred ca a gustat minunat ca de aratat, chiar a aratat ca un tort pentru o printesa.
Iti sta bine cu medalionul alb ;), te-am vazut ( partial ) in penultima poza :D ( ce fusta frumoasa ai - o poza cu tine ?? ) ...

amilgade írta...

Boldog Születésnapot!! A torta nagyon szép lett!

Csilla írta...

Köszönöm, Amilgade :)
Multumim Teodora. Fusta aceea si eu o ador. Imi era mare dar l-am luat si mama a stramtat-o si acum imi sta bine :)Ce bine ca ai observat colierul :)