2011. december 14., szerda

Ajándékok szülinapomra - Cadouri de ziua mea

Meg mutatom milyen szuper sk ajándékokat kaptam szülinapomra.
Teodora barátnőmtől kaptam egy nagyon szép futót, a fotón nem látszik a csodás tűzés, amiért őt nagyon csodálom és az anyag szépsége, imitt-amott aranyló részekkel.
Mindig mesés quilteket kapok tőle.
Nem hiába dicsértem a frivolitás hópelyheit, kaptam én is egy csodaszép példányt, ez is csilliog itt-ott de ez sem látszik.
Meg persze kaptam nasit is :)
Köszönöm szépen.

Vă arăt ce cadouri minunate hand made am primit de ziua mea.
De la prietena mea, Teodora am primit un table runner minunat, în poză nu se vede quiltingul frumos, pentru care o admit și frumusețea materialului, care are iriazații aurii. De fiecare dată primesc quilturi szuperbe de la ea.
Nu degeaba am lăudat fulgi tatting create de ea, am primit și eu una foarte drăguță, și aceasta e cu gliter dar nici aici nus e vede în poză.
Și da am primit și dulciuri :)
Îți mulțumesc din suflet Teodora




A családi nagy ajándék a varrógépem volt, de Anyukámtól kaptam még pár horgolt díszt is. Mondtam is, hogy dehogy strapálom én magam a horgolni tanulással (amúgy is jobb szeretek kötni) akkor a horgolósoktól mit kapok ajándékba :D

Cadoul principal de la familie era mașina de cusut, dar de la Mama am mai primit și niște podoabe de brad croșetate. am și spus de ce să mă chinui eu să înveț să croțetez (și așa îmi lace mult mai mult tricotatul) așa măcar cei care croșetează au ce să-mi facă în cadou :D




2 megjegyzés:

...tiktakro... írta...

Cu tot dragul , Csilla ! ...imi place cum arata table-runner-ul pe masuta ta, parca acolo i-ar fi fost locul de la bun inceput :).
La Multi Ani !

amilgade írta...

Utólag is nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!