2011. december 9., péntek

Új játékszer :) - Jucărie nouă :)

Még a nyáron mikor elkezdtem végre varrógépeket is eladni, elhatároztam, hogyha eladok annyit, hogy kijön egy varrógép ára akkor veszek magamnak is egy új varrógépet, szülinapomra. Sikerült annyit eladnom :) így lett nekem szép új varrógépem, egy Brother Innov' is 50-es. Az Innov'is 30-as volt még versenyben, de olyan jó ajánlatot kaptam erre, hogy azt mondtam hozzá teszek még egy kis pénzt és megveszem ezt az okasabbat. Még csak nézegetjük egymást, szerintem majd a két ünnep közt fogok vele jobban megismerkedni, mert ez már nem olyan, hogy csak leülök elé és varrok, annyi mindet tud, hogy ezt már külön meg kell tanulni, van is hozzá egy kb 100 oldalas használati :)




Vara când am început să vând şi maşini de cusut am spus că dacă voi reuşi să vând atâtea ca să iasă preţul unei alte maşini îmi voi cumpăra o maşină nou de ziua mea. Am reuşit să-mi atind ţelul :) deci mi-am comandat o maşină de cusut Brother Innov'is 50. Mai era în joc Innov' is 30, dar am primti ofertă atât de bună într-un cât am spus că mai pun ceva bani şi iau una mai performantă. Deocamdată ne uităm una la alta, cred că ne vom cunoaşte mai pe apropae între sărbători, că nu e o maşină foarte simplă că te aşezi lângă ea şi coşi, trebuie să învăţ ce şi cum trebuie făcut, are un manual grosuţ de aprox 100 pagini :)

7 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

Hűha, gratulálok! Anno nekem is erre fájt a fogam, de be kellett érnem egy olcsóbbal!

bemka írta...

Használd egézséggel és alkoss szépeket vele.
Álmodok én is egy okos gépről :)

Maria írta...

Sok örömet és sok szép munkát vele!

gubike írta...

Isten éltessen, sok boldogságot!

Csilla írta...

Köszönöm lányok. Én is néztem még a 30-ast, esetlega 20-ast de az alá nem akartam menni, mert az nem sokkal tudna többet mint a régi 30 éves gépem. Ja és ha már forgalmazom a gépeket akkor azért had legyen nekem si egy modernebb darab ;)
Emese, köszönöm és neked is nagyon boldog szülinapot :)!

Horváth Emerencia írta...

Boldog születésnapot kívánok,gratulálok a géphez, lenne egy kérdésem, tegnapelőtt ajándékban kaptam egy PFAFF 1524 es gépet,sajnos német könyvecskéje van ,én igazán kezdő vagyok a varrásban,egy régi VERONOCA gépen szoktam varrni, és most az új varrogéppel, ahogyan te is írtad csak nézzűk egymast, nagyon nehéznek tűnik a cérna befűzése is, nem is túdom, hogy jól fűztem be vagy sem, azonban a felső varrás megfelelő de az alsó az nagyon rónda, a netten kerestem segítséget ,sajnos nem találtasm megfelelőt,rád gondoltam,tudnál-e írányítani valamerre?Előre is nagyon szépen köszönöm!Üdv:Emerencia.

...tiktakro... írta...

Sa-ti traiasca noua jucarie si sa te bucuri de ea muuulti ani de-acum inainte ! asteptam sa te vedem la lucru cu ea ;).