2011. december 27., kedd

Winter wallhanging

Ézt a faliképet Anyukámnak varrtam karácsonyra, az utolsó percben, 23-án. Tudtam, hogy imádja ezt a téli képes anyagot, olyan múlt század eleji hangulatuk van.
Nem is csináltam nagy ügyet ebből a képből csak kapott egy keretet, azt is valami kellemes lágy színű anyagból és még egy másik szegélyt és ennyi, de szerintem ehez az anyaghoz nem is kell több, az már sok lenne. Tűzni is a képek körvonalán tűztem. Ő nagyon örült neki és ez a legfontosabb.



Acest tablou textil am cusut pentru Mama mea în ultima clipa, în data de 23. Ştieam cât de mult îi place acest material cu imagini de iarna de la începutul secolului trecut.
Nu am făcut mare minune, i-am cusut un chenar simplu în culori şterse şi un bias în culoare armonizantă, dar după părerea mea nici nu e nevoie de mai mult, atât e chiar suficient. Quiltingul e doar un quilting de conturare a imaginilor. Ea s-a bucurat mult şi asta contează .

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hát ez valami gyönyörű és pokoli nagy munkának tűnik! Gratulálok hozzá! Szabad elkérni a mintát? Mintáért cserébe:nézz körül nálam:sakurablogja.blogspot.com

Amanda írta...

Nagyon hangulatos!

...tiktakro... írta...

Ce cadou frumos !!!mama cred ca a fost tare incintata....
La Multi Ani si tot ce visezi sa se implineasca in acest an...
Un pupic drag...