2009. szeptember 27., vasárnap

Kosárka Krisztától - Coşuleţ de la Kriszta

Krisztával szintén fonal beszerzési ügyletben voltunk. Volt nekem itt egy nagyon aranyos színátmenetes fonalam, de csak másfél matringocsaka, megkértem nézzen utánna hátha náluk kap még belőle, és kapott :) Ennek az árát küldtem el neki szintén pár darabka anyag kiséretében. Aztán a multnap megjött tőle a csomag a fonalakkal egy óriási ámde nagyon könnyű (ez egész nem volt egy kiló) dobozban, na ekkor már tudtam, hogy lett nekem egy ökö papír fonot kosaram. Nem sokat törtem a fejem mihez kezdjek vele, a varrócérnáim egy részét pakolgattam bele tegnap. Még van két fém doboz is cérnákkal, na és ezen felül, más tárolásban vannak a hímzős perlé cérnáim és a mouliné fonalak ;). Kaptam még egy aranyos picike angyalkát. Picit fura így muskálti virágokkal fotózva, majd karácsonykor fotózom a fán is :) Mind nagyon tetszik, köszönöm szépen Kriszta :)


Cu Kriszta tot aveam un business cu fire de tricotat, ideea fix ca în postul anterior. . eu am trimis ei preţul firelor împreună cu ceva bucăţele de materiale (ea acum începe să se îndrăgostească de pw). Iar eu am primit de la ea într-un pachet uriaş dar super uşor (nici un kil nu avea) firele împreună cu o cutie ecologică, împletită din hârtie de ziare. Nu stăteam mult pe gânduri ce să pun în acest coşuleţ, am pus o parte din aţele mele. Mai am două cutii cu aţe de cusut şi în alte cutii şi sub altă formă de depozitatre firele pentru broderie. Am mai primit şi un îngeraş micuţ croşetat de ea. E cam ciudat să facă poză cu îngeraşi cu flori de muşcate, o voi face poză iarna şi pe brad :) Îmi plac mult toate, îţi mulţumesc Kriszta :)


5 megjegyzés:

nöné írta...

Szépséges kincseid lettek!

Alexandra írta...

Si cadourile de la Kriszta, si cel de la Teodora sunt foarte dragute.
Imi place sa vad multe atze la un loc :-)

mammka írta...

Nagyon szépek!!!!!nem is fura az angyal a muskátlik között,hiszen az angyalok évszaktól függetlenül köztünk járnak.:)

Kriszta írta...

Nagyon szívesen :) Örülök, hogy örülsz, és hogy milyen jól mutatnak a cérnáid... nem is gondoltam volna :))) Csatlakozom Mammkához, az angyalok szerintem is mindig köztünk járnak :)

...tiktakro... írta...

Ah, si eu am primit o mica minunatie din aceasta, fina si alba...un ingeras de la Krizsta! este chiar atit de fin incit se invirte singur de la curentul din casa...
Iar atele tale sunt grozave.Se pare ca mai ai nevoie de vreo 2 cosuri...
apropo : unde ai gasit cutiile metalice ??