2009. október 8., csütörtök

Pulink van - Avem un Puli



Aki ismer egy picit, tudja, milyen nagy kutyabolond vagyok, ezen belül is a hosszúszőrű kutyák vonzanak. Nálam a kutya iránti szimpátia egyenes arányban nüvekszik a szőre hosszával :))) a kedvenec gyerekkori fotómon is két kutyával vagyok látható :) a kedvenc fajtám a Puli, nagyon rég vágytam egy pulira. Nemrég a párom készített egy weblapot egy jack russel terrier fajta tenyésztő barátunknak, akitől nem kért pénzt, hanem megkérte szerezzen nekünk egy kis szőrmók kutyust. Kedden délután be is állított egy három hónapos puli kisasszonnyal. Nagyon tüneményes kutyus, az egész család imádja, Lillával is egyből megbarátkoztak és nagyon kedvelik egymást. Majd mutatok közős fotókat is, ha sikerül őket együtt fotózni, ami nem könnyű dolog ám :) Még nincs neve a kis hölgynek, de anapokban találunk neki valami jó kis nevet (van neki valami hivatalos neve, mert törzskönyvezett).
Előre bocsájtom, nem utálom a macskákat, sőt egy doromboló cicust még tudok kedvelni is persze csak a kutya után, de az a kb 12 macska ami az udvaron rendszerint felbukkan, már nagyon sok. Most a nagy macskások megköveznik, de kérem tegye a kezét mindeki a szívére és mondja meg őszintén örülne ha 12 macska keresztezné állandóan az útját nyivákolva, hogy éhes, ja és ebből egy simogatható, a többi csak fújni és nyávogni tud, hozzájuk sem szabad érni. Szóval a kutyus bár nagyon nem foglakozik velük, de azért ők megszeppentek amikor meglátták és már nem alszank egész nap olyan nyugodtan a tereszon :)



Cine mă cunoaşte puţin, ştie că sunt nebunită după câini, după câini cu blană multă. simpatia mea faţă de un câine este direct proporţională cu lungimea părului acestuia :))) Rasa mea preferată este rasa Puli. de mult am dorit un puli. Marţi duminica ca plată pentru o pagina web am primit o căţeluşă de trei luni. Este adorabilă, o iubeşte toată lumea, s-a împrietenit repede şi cu Lilla. Voi veni cu poze făcute despre ele, dacă voi reuşisă fac poze bune, că amândouă se află mereu în mişcare, nu este uşor să le pozezi :) Încă nu are nume (adică are ceva nume oficial, dar nu ceva care i-se potriveşte), dar trebuie să-i găsim un nume potrivit.




4 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Nagyon aranyos!!! Én is nagyon szeretem a pulikat! Kár, hogy manapság már nem "divat" ilyen kutyát tartani!

Ledorka írta...

Tündéri ez a kutyus! Legyen sok örömetek egymásban! :))))

Kangamama írta...

Jaj, képzeld, mi is mostanában kaptunk egy pulit (két hete). Ő is egy három hónapos és kislány! Annyira aranyos, olyan élénk, rengeteget játszik a gyerekekkel, nagyon imádjuk. És nem mellesleg jól megfér a másik kutyánkkal (aki egy jack russel terrier:).

Ela írta...

Nu stiam ca exista rasa asta! Este tare haios! Sigur este un tovaras de joaca pentru Lilla!