2010. január 30., szombat

Pulcsi Csabának - Pulovăr pentru Csaba

Ez már teljesen idei munka. A férjemnek készítettem egy pulcsit egy nem túl bonyolult mintával, bár a fonákján is számolgani kell. A fonal amiből készült már nagyon régi, szóval mind az egész megy a fonalfalóba, összesen 456 g. Picit lehetet volna bővebb is, de neki tetszik, azt mondja úgy is nyulik majd egy kicsit.


Acesta este prima lucrare începută şi finalizată anul acesta. Am făcut acest pulovăr cu model nu foarte complicat pentru soţul meu. Firul îl am de mai mulţi ani, în acest pulovăr a intrat 456 g dar mai am şi pentru o vestă. Ar fi putut să fie puţin mai largă dar lui îi place şi spune că oricum va lăsa puţin la purtare.


7 megjegyzés:

Kriszta írta...

Wow, nagyon jó lett ez a pulcsija is!!!

sz.marika írta...

Szép lett, olyan férfias ,biztos tetszik a párodnak. Képzeld el, én meg most kezdek visszaszerelmesedni a kötésbe. Épp felelevenítés alatt van a dolog, persze mindez gyakorlatban...:-))
Kicsit belefáradtam a sok éves varrásba, olyan jól esik most megint a kötőtűkkel bíbelődni :-))

Kaoka írta...

Nagyon ügyes vagy. :) Jól néz ki a pulcsi. Biztos büszke rád a férjed. :)

krisz írta...

Te aztán nem tétlenkedsz!Máris összehoztál egy pulcsit.Nagyon szép lett!

Jutus írta...

Valóban nagyon szép lett a pulcsi és ha picit szűk is,az csak azért lehet mert dagad a párod melle a büszkeségtől hogy ilyen ügyes felesége van!!!:DDD

amilgade írta...

Szeretem a szürkét!! Nekem nagyon tetszik ezzel az egyszerű mintával. Így teljes!

...tiktakro... írta...

da' ce sot rasfatat ai !!! vai-vai! cite pulovere, cite veste, cite fulare i-ai facut....cit rasfat!!! :)))va doresc dragoste eterna in continuare....si cit mai multa lina pentru tine ca sa il faci fericit cu tricotaje frumoase...