2010. május 3., hétfő

Anyáknapi ajándékok 2 - De ziua mamelor 2

És akkor jöjjön az a kis futó amit az anyukámnak varrtam. Ő csak vasárnap este kapta meg az ajándékát, mert akkor voltunk nála, délautánra volt terveben de Lilla háromtájt feküdt le és negyed nyolckor kelt csak fel a délutáni szundiból (a témához tartozik, hogy szombaton is 4 tájt feküdt le és este nyolckor kelt, így esti alvás csak 11 tájt volt, de vasárnap reggel 7-kor már a mi ágyunkban volt)), őt soha nem lehetett kiszámítani, soha soha nem volt egy programja, hiába is próbálkoztunk, mindig ilyen össze-vissza módon létezet amióta csak megvan :). szóval ezt a kis vidám nagyrészt pöttyös futót varrtam az Anyukámnak akinek nagyon tetszett :) Ez is a már jól ismert blokkokból készült, és a tűzése sem túl bonyolult, de a kisebb illesztési gubancokat leszámítva nagyon kedvelem, igazán elégedett vagyok vele.
Drága anyukámnak is innen is nagyon boldog anyáknapját kívánok némi virággal, és magamnaka meg azt kívánom, hogy ő minnél tovább mellettem lehessen!



Şi acum hai să vedem ce cadou am cusut pentru Mama mea. Ea doar duminica seara a primit cadoul pentru că doar seara am ajuns la ea, era planificată pe dupămasa dar Lilla modifica programul, nicodată nu avea un program, de la bun început era aşa haotică cu programul de somn şi de masă, şi acum s-a culcat la 3,15 şi s-a trezit la 7,15 seara (trebuie ştiut că ieri tot aşa pe la patru s-a culcat şi s-a trezit seara şi apoi era deja ora 11 noaptea când s-a dus la culcare, dar duminica dimineaţa la 7 deja era la noi în pat). Deci i-am cusut acest table runner cu bulinuţe. Este tot din block-uri cunoscute şi nici quiltingul ne e cefa foarte sofisticat, dar dacă nu mă uit la micile greşeli de cusut îmi place mult cum a ieşit, e foarte veselă, şi şi ea era încântată :) Şi ei îi doresc multă fericire cu nişte flori şi mie îmi doresc să o ştiu pe ea cât mai multă vreme!

7 megjegyzés:

Orbis írta...

Hűűűű nekem gyengém a piros is és a pöttyös is, és hát így együtt :) Nagyon tetszik! Olyan kis vidám. Jó, hogy írtál a kérdésemre, és így idekeveredhettem.

KisMesterek írta...

Milyen szerencsések azok az anyukák, akiknek ilyen ügyes kezű a lánya! Jó "munkát" végzett.

Aledi írta...

És naná, hogy piros :) Nagyon tetszik.

rojalka írta...

Nagyon szép a terítő!!:)
Nálunk is össze vissza alszik Anna.

amilgade írta...

Biztos nagyon örültek az ajándékoknak, mert csodaszép dolgokat varrtál!! :-)

Macusnak sincs szigorú napirendje, csak úgy "vadon" nő fel! ;-)

fenci írta...

Szia Csilla! Nézz be hozzám, vár Rád ott valami!

Gabi(2*mama) írta...

La multi ani tie , mamei tale si soacrei tale!