2010. május 16., vasárnap

Zöld-fehér asztalközép - Centru de masă verde-alb

Még áprilisban készült, de most értesültem arról, hogy Dana megkapta és, hogy nagy örömömre tetszik is neki :) ezért megmutatom nektek is. Kaptam tőle pár szép horgolt dolgot, csak úgy, így gondoltam én is meglepem valamivel. Láttam, hogy a nappalijában sok a zöld és a fehér is, így ezt a két színt választpttam ahoz, hogy négy log-cabin block-ból varrjak neki egy asztalközépet. Persze technikai bakik vannak benne, de úgy összeségében tetszik amilyen lett, még úgy is, hogy én nem rajongok a zöldért, de ez tetszik.


Încă în aprilie am cusut acest centru de masă pentru Dana, ca mulţimire pentru frumoasele lucruri croşetat ce am primit de la ea. Acum am aflat că a primit şi că îi place, deci vă arăt şi vouă :) . Am observat că culoarea dominantă din livingul lor este verdele şi are şi este şi mult alb pe lângă wenge, şi aşa am ales pentru acest centru de masă format din 4 block-uri log-cabin albul şi verdele. Desigur sunt greşeli de execuţie dar per ansamblu îmi place cum a ieşit cu toate că verdele nu este culoarea mea preferată, dar în această combinaţia chiar îmi place.


5 megjegyzés:

Kriszta írta...

Tudod, hogy én sem rajongok a zöldért, de ez igazán mutatós darab lett!

Görgei-Reiner Rita írta...

...én meg nagyon, klassz darab lett!

...tiktakro... írta...

Minunata piesa pentru masa ! iar combinatia este perfecta. Imi place mult materialul alb - din shop-ul tau ? si verdele cel mai inchis este foarte frumos ( cel tarcat)...ai facut o piesa care va fi in mod sigur admirata de multa lume.
Irisul alb e tare frumos...;)

Dana írta...

Eu nu vad nici o gresala e absolut perfect. Si pozele sunt muuuuult mai frumoase ca ale mele, se vad adevaratele culori.Am sa0ti fur ideea si am sa fac si eu pozele de acum incolo in gradina.
Multumesc din suflet pentru cadoul minunat!
Cu drag,Dana

amilgade írta...

Szerintem nagyon jó lett!!!