2012. június 28., csütörtök

Lilla balerina

Ma  csomózgattam ezt a kis tütüt a kis ballerinámnak, nagyon örült neki. Én is élveztem a készítést, számos videó van róla  a neten és még csak verrógép vagy varrástudás sem kell hozzá. Igazán megéri azt a kis ráfordított időt és pár méter tüllt, mert a kis hölgyikékt nagyon boldogok lesznek, hogy van igazi balllerina szoknyácskájuk.

Azi am creat acet tutu pentru mica mea balerină, e foarte fericită cu fustiţa ei. Era o adavărată distracţie să-l fac, am găsit pe net numeroase filmuleţe pentru inspiraţie, n-avem nevoie nici de maşină de cusut, merită acel timp  acordat şi cei câţiva metrii de tul pentru că micile domnişoare  devin foarte fericite.

7 megjegyzés:

sz.marika írta...

Gyönyörűséges nagylány már Lillátok!
Igazi kis hölgy ebben a szerelésben:-))
Sok puszi nektek:-))
Marika

Kriszta írta...

Nagyon aranyos a szoknyácska, viszont Lilla valóban már kész kishölgy!

...tiktakro... írta...

Ce balerina simpatica ti-a crescut in gradina :D...intrece toate florile ;)
Acum mai fa-i un bat din acela cu multe fisii de hirtie lungi, ca si la gimnastele la exercitiul de la sol. si pune-o sa danseze cu el cu tot...costumul va fi complet ;). Mai are putin si danseaza in Lacul lebedelor :))

amilgade írta...

Egy gyönyörű ballerina tekint rám a képekről!!!

Névtelen írta...

/

Dekorálj, fess, alkoss, hogy a saját művészeted jöjjön szembe veled az utcán! Álmodd meg, hogyan dobnád fel a mobilvécék unalmas falait, és tennéd jól láthatóvá a mozgó mosdókat a városban! Ha elég kreatív vagy, akkor munkáid megvalósulnak, és országszerte láthatóak lesznek. Nevezz a versenyre, légy kreatív és legyen Tiéd a pénznyeremények egyike!
Kattints a linkre és tudj meg többet! http://tinyurl.com/939nnly

الصفوة جروب írta...

افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

______________________________________________________________________________________________________________________


شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف

الصفوة جروب írta...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف