2012. június 28., csütörtök

Lilla balerina

Ma  csomózgattam ezt a kis tütüt a kis ballerinámnak, nagyon örült neki. Én is élveztem a készítést, számos videó van róla  a neten és még csak verrógép vagy varrástudás sem kell hozzá. Igazán megéri azt a kis ráfordított időt és pár méter tüllt, mert a kis hölgyikékt nagyon boldogok lesznek, hogy van igazi balllerina szoknyácskájuk.





Azi am creat acet tutu pentru mica mea balerină, e foarte fericită cu fustiţa ei. Era o adavărată distracţie să-l fac, am găsit pe net numeroase filmuleţe pentru inspiraţie, n-avem nevoie nici de maşină de cusut, merită acel timp  acordat şi cei câţiva metrii de tul pentru că micile domnişoare  devin foarte fericite.

5 megjegyzés:

sz.marika írta...

Gyönyörűséges nagylány már Lillátok!
Igazi kis hölgy ebben a szerelésben:-))
Sok puszi nektek:-))
Marika

Kriszta írta...

Nagyon aranyos a szoknyácska, viszont Lilla valóban már kész kishölgy!

...tiktakro... írta...

Ce balerina simpatica ti-a crescut in gradina :D...intrece toate florile ;)
Acum mai fa-i un bat din acela cu multe fisii de hirtie lungi, ca si la gimnastele la exercitiul de la sol. si pune-o sa danseze cu el cu tot...costumul va fi complet ;). Mai are putin si danseaza in Lacul lebedelor :))

amilgade írta...

Egy gyönyörű ballerina tekint rám a képekről!!!

Névtelen írta...

/

Dekorálj, fess, alkoss, hogy a saját művészeted jöjjön szembe veled az utcán! Álmodd meg, hogyan dobnád fel a mobilvécék unalmas falait, és tennéd jól láthatóvá a mozgó mosdókat a városban! Ha elég kreatív vagy, akkor munkáid megvalósulnak, és országszerte láthatóak lesznek. Nevezz a versenyre, légy kreatív és legyen Tiéd a pénznyeremények egyike!
Kattints a linkre és tudj meg többet! http://tinyurl.com/939nnly