2009. május 3., vasárnap

Turizás - Sacond hand

A multhéten két nap is sokat turiztam, többnyire kilós turikban. Az kincsekre leltem A vadvirágos két sötétitő függöny, valami vastagabb anyagből, ezekből székpárna lesz. A bal felső két téglalap alakú párna, vastagabb selyemszerű anyagból, valójában vajszínű, díszpárnák lesznek belőlük, kicsit átszabva-varva. A jobb alsó, jó vastag anyag, szintén függöny, eléggé színhű a fotó, ebből is díszpárna lesz majd. A bal alsók vegyes párnák, lepedők, még majd elválik mihez használom őket, ezek pamutvásznak.


Miercuri şi joi am fost la mai multe second hand-uri. La kilogram am cumpărat materiale din imagine. Materialul cu florile de câmp, este un material mai gros, sunt defapt două draperii, din care voi face nişte pernuţe de şezut pentru sufragerie. Materialele din poza din stânga sus, sînt nişte pernuţe, din material mătăsos mai subţire, din care o să cos nişte perne de decor, culoarea lor reală este culoarea untului. Materialul din poza din dreapta jos, este un material gros, o draperie, din care tot perne o să cos, cam aşa este şi culoarea în realitate. Materialele din poza din stânga jos, sunt nişte materiale din bumbac, ni ştiu încă la ce o să le folosesc.

4 megjegyzés:

amilgade írta...

Én is gondolkodtam azon, hogy elmegyek egy ilyen turiba, ahol méteráruk is vannak. :-) Nagyon jó dolgokat szereztél!

Alexandra írta...

Materialele de bumbac sa le folosesti la un quilt! Vrei sa-ti caut vreun model? :-)

Csilla írta...

Mindig jókat lehet össze szedni, csak idős és pénzed legyen. Ezek kész cuccok, szétbontom és új életre kelnek nálam.

Csilla írta...

Sanda. Si eu pentru quilt l-am cumparat, materialelel de bumbac. Idei am si eu, am descarcat de pe net o gramada de carti si reviste, mai multe DVD-uri, citesc o multime de bloguri, deci am de unde sa ma inspir, daca poti un pic de timp trimite-mi te rog :o)