2009. október 27., kedd

PIF és Karácsonyi húzogatós

Talán kevés számomra a blogos játék és ajándékozósdi, ezért még jelentkeztem egy PIF-re (Pay it forward) is Ágnes blogján.

Az első három szemely,aki megjegyzést hagy ennél a bejegyzésnél, az elkövetkező 365 napon belül egy sajátkészitésű ajándékot fog kapni tőlem. Cserébe meg kell hirdetnük a játékot a saját blogjukon és folytatniuk a játékot.

És végül csak úgy döntöttem, hogy az Ahama féle Karácsonyi húzogatós játékban is részt veszek :)




Poate erau prea puţine jocuri prin care trebuie să fac cadouri că m-am înscris la un PIF(PAY IT FORWARD) şi pe blogul lui Agnes.

Primele trei persoane care comentează la această postare, vor primi în urmatoarele 365 de zile, un cadou făcut de mine. În schimb trebuie să posteze şi să continue la rândul lor acest joc pe blogul lor.

Şi în final m-am decis să particip şi la jocul de crăciun organizat de Ahama, de le cine am luat idea pentru Xmas Game


4 megjegyzés:

Ena írta...

Szia! Szeretnék jelentkezni. Kiírom a blogomra. Email címem: kingesz@citromail.hu :)

Nagy Anikó írta...

Szia!Szeretnék jelentkezni!
Kiírom a blogomra.
E-mail.:nagyani2009@citromail.hu

@irina_sweet_home írta...

sper ca sunt a treia persoana ! :))

Csilla írta...

Ena! Fel fogom venni e-mailben veled a kapcsolatot, de csak a cím miatt, semmit nem szeretnék elárulni az ajándékodról, legyen meglepetés. Majd böngészgetem a blogod ihletért.
Anikó! Neked is írok majd. Sajnos a blogod (weblapod) nem tudom megnyitni, kélek írd meg a blog címed.
Irina! Da tu eşti a treia :)Te rog şi pentru xmas game şi pentru acest pif să-mi trimiţi adresa. Nici ţie nu-ţi voi spune nimic despre cadoul tău, să fie surpriză. Îţi voi citi blogul să-mi formez o idee ce ţi-ar palce :)