2010. február 23., kedd

Díjak és megint 7 dolog rólam - Diplome şi iar 7 lucruri despre mine


Kaptam egy díjat Andatól, nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám :) És akiknek tovább adnám: Ágnes, Anita, Dana, Diana, Estibogár, Irina, Kriszta, Lidércke és Sziranszki.

Még egy díjat kaptam Lidérckétől şi Sziranszkitól, köszönöm szépen lányok aranyosak vagytok. Ez a szokásos 7 dolog magamról díj a szokásos szabályokkal:
Játékszabályok:
1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról

A többit is szép sorban teljesítem, most jöjjön megint 7 dolog rólam (már volt itt, itt és itt)

1. Mindig imádtam rajzolni (rajzversenyekre is jártam), kislánykoromban még inkább, első időkben a falat firkáltam aztán elsősként és még jó pár évig mindenhová királylányokat rajzolgattam, ilyen királylányos, babaázós kislány voltam
2. Remekül érzem magam csak férfiak társaságában, pl a gimiben csak fiu haverjaim voltak. Kollegának is főnöknek is jobban kedvelem a pasikat, nem olyan intrikusok mint sok nő, volt pár rémes főnököm.
3. Pocsék vagyok mindenféle sportból, a suliban rendre megakrtak buktatni tornából, csak nem tették mert amúgy meg osztályelső voltam.
4. Soha nem voltam képes olyat megtanulni amit nem értettem, ezért is a reál tudományok közelebb állnak hozzám mint a humánok. szeretem ha a dolgoknak van logikája.
5. Pár éve sokkal érzelgősebb vagyok mint régebben, elérzékenyülök filmeket amit rég nem tettem, talán a korral jár
6. A génjeimnek köszönhetően többnyire fiatalabbnak néznek a valós koromnál. Volt, hogy 25 évesen a múzeumban gyerek belépőt akartak adni és a könyvtári belépő kiváltásánál kérték az iskolai ellenőrzőt, gondolván még gimis vagyok. Akkor ez bosszantott most viszont már őszintén örülök ennek.
7. Imádom a a tavaszt, főleg amikor már virágba borúlt a természet. aztán még nagyon szeretem a nyarat, és jól is viselem a hőséget, az őszben csak a színeket szeretem, a telet csak bentről tudom szeretni igazán, mert nagyon fázós vagyok.

Nos akkor lássok a névsort kiknek adnám tovább: Ágnes, Anda, Anita, Dana, Diana, Estibogár, Irina és Kriszta.

És végül mindenkinek küldök néhány szál hóvirágot, hogy kezdjünk örülni a tavasznak :)




Am primit o diplomă de la Anda, mulţumesc frumos, eşti tare drăguţă că te-ai gândit la mine :) Doresc să transmit mai departe către: Ágnes, Anita, Dana, Diana, Estibogár, Irina, Kriszta, Lidércke és Sziranszki.

Am mai primit o altă diplomă de la
Liderceke şi Sziranszki, vă mulţumesc mult fetelor.
La acesta sunt şi reguli, că este vorba despre o leapşă.
Deci regulile:
1. Trebuie să-i mulţumeşti persoanei de la care ai primit
2. Logoul cu această diplomă şi leapşă treui să expui pe blogul tău.
3. Să pui un link câtre blogul persoanei de la care ai primit.
4. Să scrii 7 lucruri depsre tine
.
5. să transimţi mai departe câtre alte 7 persoane.

6. Să pui link câtre blogurile lor.
7. Să laşi comentariu pe blogul lor să afle că au primit o diplomă.


Am să respect regulile, şi acum să vedem iarăşi 7 lucruri despre mine (am mai scris 7 lucruri despre mine
aici, aici şi itt, itt és aici):


1. În totdeauna mi-a plăcut să desenez (participam şi la concursuri de desen), când eream foarte mică fircăleam pe pereţi, spre mare bucurie a părinţilor mei, apoi la şcoala desenam unde apucam prinţese. Eram o feţiţă care adora prinţesele şi păpuşle.
2. Mă simt minunat între bărbaţi, la liceu aveam doar prieteni nu prietene ( e drept că eram 30 într-o clasă din care doar 6 fete). Îmi place mai mult să am colegi decât colege, de şefi ne mai vorbind, am avut nişte şefe catastrofale.

3. Sunt o catastrofă în privinţa sporturilor, la liceu profi vroiau să mă lase corigentă, dar nu făceau că eram cea mai bună din clasă la restul materiilor.
4. Niciodată nu puteam să învăţ ce nu înţelegeam, de acea îmi plac mai mult cunoştinţele reale decât cele humane. Îmi place dacă lucrurile au logica lor.
5. De câţiva ani sunt mai emoţională cedân în trecut, se mai întâmplă că plâng la film, poatevine cu vârsta...

6. Datorita genelor moştenite deobicei nu arăt vârsta mea reală. La 25 de ani la museu vroia portarul să-mi dea bilet de copii, şi la bibliotecă când vroiam să mă înscriu mi-a cerut carnetul de elev. asta pe acea vreme mă enerve, acuma mă bucură :)

7. Îmi place mult primăvara, mai ales deja când natura e plină de flori. Îmi place mult şi vara, suport foarte bine căldura toridă. toamna îmi place cularea pădurilor. Iarna îmi place doar privind prin geam, sunt tare friguroasă.
Eu transmit mai departe următoarelor fete: Ágnes, Anda, Anita, Dana, Diana, Estibogár, Irina şi Kriszta.

Şi în final vă trimit aşa virtual câteva fire de ghiocel din grădina mea :)



4 megjegyzés:

Kriszta írta...

Köszike, igazán drága vagy :)))) De klassz, hogy újabb olgokat olvashattam rólad :) Közös, hogy én sem birom megtanulni azt, amit nem értek :D

Kriszta írta...

Ja igen, már régen vissza szőkültem :) Nagyon rövid ideig bírtam a vörössel, úgy tűnik mégiscsak ebben érzem a legjobban magam :D

Ledorka írta...

De édes ez a maci! Köszönöm szépen! :) És azt is, hogy írtál magadról. :)

Ágnes írta...

Köszönöm szépen!