2009. augusztus 23., vasárnap

Kincsértékű csecsebecsék játék - Giveaway la Barbi

Igen, ismét egy játékra jelentkezem, amiben azért vannak feltételek bőven. Barbinál lehet játszani egy játékot nagyon szép ajándékokért, a részeleteket a blogjában csodásan rímbe szedte.
Amellett, hogy megjegyzést hagysz a bejegyzésénél ahol a játékfelhívás van, még két feltétel teljesíthető amivel növelhetőek az esélyek.

Én sokat tünődtem mit is mutassak mint kincsértekű csecsebecse aminek az értéke nem mérhető pénzben, végül több ilyet is mutatok. Az első természetesen a kis családom és legfőképpen kicsi lányom, Lilla.



Aztán mutatom ezt a rozsdás asztalkát amit helyre fogok pofozni és a lapját csempemozaikkal díszíteni. Ezt az asztalkát még az Apukán készítette, sajnos ő már több mint 8 éve nincs közöttünk, ezért is olyan érték számomra ez az asztalka.



Aztán itt ez a cserép kaktusz. Nagy növény rajongó vagyok, de a kaktuszok nem az eseteim, de ez különleges. Ez a tanitónénimtől van akit nagyon szerettem és jó szívvel emlékszem vissza életem első két iskolai évére, aztán ő nyugdíjba ment, még él, már nagyon öreg, fantasztikus tanitónéni volt :o)


Ezt a terítőt már korábban is mutattam, anyai nagyanyám testvére szőtte még a két világháború közt, akkoriban meg is halt tüdőgyulladásban. Idén Anyukám nekem adta ezt a csodás abroszt, teljesen kézimunka a len aratásától a rojtok megközögetéséig, igazi régiség, családi hagyatékból.



Még egy feltétel, hogy mutassam meg a dolgos kezem, hát ime:



Innen is nagyon boldog szülinapot neked is meg a blogodnak is Barbi!

La Barbie este un giveaway unde poţi să căştigi una din cadourile din a doua poză. Trebuie să laşi un mesaj la postul în care s-a anunţat jocul. Apoi pentru a doua şansă trebuie să arăţi ceva ce îţi este scump dar valoare nu se poate exprima în bani. Şi pentru a treia şansă terbuie să arăţi mâna ta.
Cel mai valoros pentru mine este familia mea, în mod special fetiţa mea, Lilla.
Măsuţa ruginită din poză este o măsuţă făcută de tata mea, cine din păcate de 8 ani nu este între noi, de aceea îmi este dragă această măsuţa, pe care îl voi renova.
Cactuşi nu sînt plantele mele preferate, dar acesta îmi este dragă pentru că este de la prima mea învăţătoare, o doamnă foarte drăguţă.
Faţa de masă din poză am mai arătat-o aici este o faţă de masă făcută de sora bunicii mele din partea mamei, încă între cele două războaie mondiale, este o moştenire, a cărui valoare nu se poate exprima în bani.

1 megjegyzés:

Silerika írta...

Egy limonádét Tőlem elfogadsz??