2009. augusztus 23., vasárnap

Limonádé díj - Lemonade award

Igen, megint egy díj, úgy látom mostanában díj és játék eső van a blogos világban. Ezuttal Elina és Silerika volt oly kedves és meglepett egy-egy díjjal. Meg kellene nevezni legalább 10 blogot akinek tovább adnám, de én most lusta vagyok ehez, bocsánatot kérek. De persze nem tartom meg önző módon csak magamnak, szívesen látok minden kedves erre járót egy hűsítő limonádéra, ha már megkaptad mástól akkor is ha meg még nem akkor főleg fogadd szeretettel és tedd te is ki a blogodra.
Köszönet képpen, ahogy tőlem megszokhattátok, most is adok valamit, ezuttal egy szép szál hibiszkuszt ami nem rég nyílt a teraszomon, de már jön is a folytatás.

Da, din nou un award. De data asta Elina şi Silerika, m-a surprins cu câte o diploma, pentru care le mulţumesc şi pe această cale. Ar trebuie să numesc 10 bloguri cărora eu doresc să dau ma ideparte, dar eu nu voi face aşa, sînt leneşă, îmi cer scuze pentru asta. Dar nu îl ţin diploma doar pentru mine, vă invit pe toţi la o limonadă, şi dacă ai primit deja această diploma şi dacă nu. Veniţi serviţi şi puneţi şi voi pe blog această diplomo răcoritoare. Aşa cum aţi obişnuit deja, eu pentru fiacare diplomă dau ceva ca semn de mulţumire, de data asta o floare de hibiscus, care nu de mult a înflorit la mine, dar am văzut că urmează altele în aceste zile.

5 megjegyzés:

Kriszta írta...

Gyönyörű ez a virágos is :)

Kriszta írta...

virágod, bocsi :)

tiktakro írta...

ce minunata e floarea asta !!!
se pare ca o duce tare bine la tine ;).

Csilla írta...

Kriszta, ez egy új növényke, alig 25 cm, vagy két hónapja kaptam, mint gyökeres hajtás, elültettem és már egy hete el is virágzott, d emegint tele val bimbókkal.
Teodora, ştii unde este, pe terasă, acum vreo 2 luni am primit-o de la mama, are vreo 25 cm în total. Şi acuma e plină de boboci.

SILERIKA írta...

A Te virágod gyönyörű, de az enyém most nem hozott virágot! Tudom nem jól metszettem :(