2009. október 30., péntek

Xmas Game 2009 România - Update 2

Câteva precizări foarte importante:
1. Fiindcă sunt unele bloguri din care nu reiese ce preocupări creative are autoarea (şi tot asta se refară şi la cei care nu au blog) , simt nevoia să specific din nou un lucru extrem de important pentru participanţi, adică cadourile trebuie să fie facute de persoana care o trimite, nu ajunge să fie un cadou hand made facut de alt cineva şi cumpărat. Acesta este un criteriu de bază la participarea în joc! (Mariana, Miki şi Tasha la voi mă gândesc, că la voi degeaba am răsfoit şi în arhivă blogurile nu mi-am dat seama deloc ce hobby creativ aveţi, prin care puteţi realiza cadouri făcute de mănuţele voastre. Dacă eu nu am fost atentă îmi cer scuze.) Cei care nu au nici o preocupare creativă vă rog să nu-mi trimite e-mail cu participarea că aşa nu o putem lua în joc, nu ar fi fair faţă de ceilalţi care îşi consumă din timpul lor liber pentru realizarea unui cadou. Ca orice joc şi asta are regulile lui, sper că nimeni nu se supără pentru asta. E indiferet ce tehnică creativă sau de lucru de mână foloseşti (tricotat, croşetat, cusut, broderie, pictură pe sticlă, decoupage, împletit coşuleţe, mărgelărit, realiazare de bijiterii etc.), important este să fie făcut de mânuţele tale!!!
2. Vă aduc aminte că anunţarea participării se face la primul post cu acest joc (o vedeţi şi imaginea în sidebar în stânga), că aşa este mai uşor de urmărit lista cu participanţii.
3. O rog pe cei care au o preocupare creativă dar acesta nu reise din blog să-mi trimită o scurtă prezentare. Tot aşa o rog să-mi trimită prezentarea şi pe cei care nu au blog, dar doresc să participe şi au un hobby creativ, că nici ei nu sunt excluşi doar avem nevoie de nişte informaţii, să putem ajuta îngeraşii :).
4. O rog pe cei care nu au blog dar doresc să participe să lase un mesaj la primul post cu acest joc, că aşa este mai uşor de urmărit lista.
Sper că nimeni nu se supără pentru aceste precizări, dar eu am simţit nevoia să le fac.

Altceva:
Aş dori să fac un album foto pe net cu cadourile, deci o rog pe fiecare particpantă să-mi trimită o poză cu cadoul ei cu un mic commentariu.
O rog pe toate participantele, ca să nu publice descrieri sau poze cu cadoul făcut de ele, înainte de a primi şi de a deschide destinatarul pacheţelul. Precis să vor fi participante care nu vor deschide coletul numai în seara de Crăciun, deci aşa fie o adevărată surpriză ce este în cutiuţă :)


Nagyon fontos hozzáfűznivalók:
1. Mivel láttam, hogy egyes blogokról nem derül ki milyen kreatív alkotó hobbija van az illetőnek szükségét érzem megjegyezni, hogy az ajándék az ő keze áltla készült tárgy kell legyen, ez nagyon fontos, alap feltétel. Minden játéknak vannak szabályai, ennek ez az egyik legfontosabb, remélem ezért senki nem haragszik meg. Lényegtelen, hogy milyen technikát használsz (kötés, varrás, horgolás, hímzés, ékszerkészítés, üvegfestés, dekupázs, fonás stb), a lényeg, hogy te készísd el a saját kis kacsóddal :)
2. Még egyszer leírom, hogy nem itt hanem az első bejegyzésnél kell jelentkezni.
3. Kérem azokat akinek a blogjából nem jön le miket szeret csinálni azok írjanak bemutatkozót is amikor elküldik a címüket e-mailben. Ugyan ez érvényes azokra is akiknek nincs blogjuk, de van egy kreatív hobbijuk. Valahogy segíteni kell az angyalkákat, hogy ki tudjanak találni valami személyre szólót.
4. Azokat is akiknek nincs blogjuk kérem szépen az első bejegyzésnél is hagyjanak egy megjegyzét, hogy könnyen tudjuk követni a résztvevőket.
Remélem senki nem sértődik meg ezeke a hozzáfűzéseken, de én úgy éreztem abszolut szükségesek.

Más:
Majd szeretném az ajándékokat megjeleníteni egy képtárban, ezért majd megkérek mindekit, hogy küldjön egy fotót az általa készített ajándékról és pár szó megjegyzést
Szeretnék mindekit megkérni, hogy ne közöljön leírást vagy képet az ajándékról amig azt a címzett meg nem kapta és jóvá nem hagyta. Had legyen igazi a meglepetés :)



3 megjegyzés:

Ela írta...

Cate inscrieri sunt pana acum,Csilla?

betty írta...

Particip si eu,
Betty Popescu

amilgade írta...

Díjat kaptál! ;-)