2010. március 16., kedd

Válaszok - Răspunsuri

Estibogár föltett nekem néhány kérdést, most akkor válaszolok rájuk..

1.Mi lenne, ha nyernék a lottón?
Mint oly sokan én is kifizetném a összes tartozásom. Teljesen berendezném és elképzelésem szerint kicsinosítanám a házunk és udvarunk. Utazganék nagyon sokat. Ha olyan sok lenne akkor félre is tennék és be is fektetnék belőle. De erre nem sok esély van, hisz szelvényt sem szoktam venni.

2.Rossz szokásom: Édesség, főleg csoki, krémes és tejszínhabos sütik, fagyi, sós nasik és füstölt dolgok ha kajáról van szó.

3.Koffein: NEm kávézom csak hébe-hóba mert nem vagyok jól tőle, de az illatát viszont imádom, igaz az ízével sincs bajom...

4.Színeim:
a kedvenceim a vörösses, sárgás és barnás árnyalatok, de szeretem még a nem tiszta fehéret is, zöldet egyáltalán nem hordok.

5.Mi van most rajtam?
Mivel, itthol lebzselek így nem túl elegáns és nem is túl igényesen összeválogatott ruha: Egy narancszínű garbó, egy szürke pulcsi és egy világoskék farmer na és egy bordó plüss papucs.

6.Háziállat?
Van egy 8 hónapos fekete puli kutya kisasszony, néha vendégségbe pár macsek és egy folyami hal amit az öcsém fogott és nálunk telet amíg ki nem költözik a kertitóba.

7.Tíz év múlva hol látod magad? remélem lesz egy jól működő vállalkozásom (lehetőleg ez amit most kedtem) és úgy amúgy is teljesn jól vagyok magammal és a környezetemmel.

8.Legutóbbi nagyon jó élményem?
Talán, hogy örömmel fogadták a boltocskámat és, hogy jobban indult mint vártam. Csak reménykednu tudok, hogy legalább így megy majd később is.

Krisztának és Sandanak a válaszaira vagyok kiváncsi.
Ezt a mesés liliomot nőnapra kapta a páromtól, fenomenális illata van és csodaszép.




Estibogár m-a întrebat despre unele lucruri, încerc acum să raspund:

1.Ce ar fi dacă aş câştiga la lotto?
În primul rând nu prea cumpăr bile, deci nu am mari şanse, dar să presupunem că am cumpărat şi am câştigat. Aş achita creditele, sunt destule. Aş mobila şi decora complet casa aşa cum am visat când l-am proiectat.ar face un tur al lumii. Dacă ar câştiga aşa de mult aş pune la o parte şi aş învesti în ceva.

2.Obiceiuri proaste: Dacă luăm mâncărurile atunci dulciuri, în mod special ciocolata şi prăjiturile cu multă cremă şi frişcp şi înghţata, chipsuri, popcorn, mezeluri afumate.

3.Cofeină: Nu, sau foarte rar consum cafea, nu mă simt bine de la ea, dar în schimb îmi place mult cum miroase şi nici cu gustul nu am probleme.

4.Culorile preferate:
Culorile mele prefarete sunt nuanţele de roşu, orange, galben, maro, alb dar nu cea ca zăpada, verde nu port deloc.

5.Ce port acuma?
cum că sunt acuma nu am pe mine ceva elegant şi super asortat: o helancă portocalie, un pulovăr gri, un jeans albastru deschis şi o pereche de papuci pluşat bordo.

6.Animale de companie?
Avem o căţeluşă de rasa puli, neagră de 8 luni, ocazional avem şi pisici , când Maya, căţeluşa nu le fugăreşte pe pomul de nuc :), şi avem un peştişor pescuit de fratel meu dintr-un râu, care a iernat la noi, dar cu vremea bună se mută în lacul din curtea Mamei.

7.Unde te vezi peste 10 ani? sper că voi avea o afacere care merge bine (sper că va fi acest magazin cu materiale) şi în general totul e ok în jurul meu.

8.Ultima relavaţie plăcută?
mă bucura că deschiderea magazinului a fost primită cu multă bucurie şi că s-a pornit cu mult mai bine dacât mă aşteptam. Pot doar să sper că măcar aşa va merge şi în viitor.

Eu sunt curioasă de răspunsurile lui Kriszta şi Sanda.
acest crin am primit de ziua femei de la soţul meu, pe lângă faptul că arata minunat miroase fantastic.


2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Aranyos vagy, köszike :))) Igyekszem mihamarabb válaszolni. A virágod fantasztikus :)

Alexandra írta...

Dragut joc Csilla, o sa raspund pentru tine. In multe privinte ne asemanam, dar eu iubesc cafeaua :-)