2011. július 6., szerda

Kerti sütögető - Grătar

Megmutatom, hol tartunk most. Készen van a tűzrakó hely a bográcsos-szalonnasütő résznek (itt be lett épitve a betonba egy mini grill sütőnek a tepsije, ami kiszedhető. És meg van üntve a második, egyben utolsó beton lap is. Ennek a fele még folytatódik felfelé ez lesz a grillrácsos rész 8lesz kéménye meg mindend) a másik, jobb oldali rész lerakodó rész lesz annak már csak egy kis alacsony fala lesz hátul.

Vă arăt cum stăm cu grătarul din grădină. E gata partea de fript slănină, am montat în beton tava unui mini grill, aici se va face focul. E gata turnată şi al doilea placă de beton, jumştatea va fi loc de depozitare a ustensilelor şi ingredientelor iar cealaltă se va continua cu partea de grill cu horn şi de toate.




3 megjegyzés:

Otthon Művek írta...

Na ezt nagyon fogom irigyelni, ha elkészül! A kerti sütögetés az egyik legjobb dolog a világon! Kívánok hozzá nektek jó kajákat, vendégeket és remek hangulatot!

Unknown írta...

Nagyon profin magyarázol, minek hol lesz a helye, hogy készül, most vagy te csinálod vagy te vagy a munkafelügyelő! :))
Ez nagyon szuper dolog, nekünk is lesz majd valamikor, a férjem nagyon akar egyet csinálni az udvaron. Már én is alig várom.
Nektek sok sütögetést bográcsozást kívánok nektek!!! :)

Csilla írta...

Adél, nagyon igazad van, szerintem is szuper dolog.
A tervezésben vettem inkább részt, a kivitelezést a párom végzi, én meg dokumentálom, tudod munkamegosztás van :D
Köszi a jókívánságokat.