2009. június 17., szerda

Gyermek betegség - Prima boală a copilăriei

Kicsi lánykám átesett élete első gyermekbetegségén. Három napos láz (roseola) volt az első kötelező betegségünk, viszonylag könnyen átesett rajta, mult csütörtökön magas láz, még két napig alacsonyabb láz, aztán kis pettyek a törzsön és már semmi baja.


Micuţa mea a tecut cu bine peste prima ei boala a copilăriei, roseola. Joia trecuta avea febră mare, apoi două zile febră mai mica şi după ce nu mai facea febră apăreau petele micuţe roşi, dar deja nu mai are nimica, este deja bine. Tebuie să trecem şi prin astea.

6 megjegyzés:

Lidércke írta...

Örülök, hogy gyorsan elmúlt. :)

tiktakro írta...

sa se faca bine, ii doresc, cit mai repede "floricelei" tale !

Csilla írta...

Én is örültem, hogy ilyen könnyen és hamar túl estünk rajta.
Merci Teodora!

amilgade írta...

Az első betegség a legidegesítőbb az anyukának! :-) Tapasztalatból tudom! Jó, hogy ilyen hamar túl van rajta. Erős kislány!

Ela írta...

De bolile copilariei nu-i putem feri! Din fericire devin mai rezistenti si cu cat cresc, aerul , soarele alergatul pe afara ii fac mai puternici!Sanatate multa!
Ela

Csilla írta...

Amilgade, az a mázli, hogy én nem vagyok egy parázós tipus, meglepett a maga láz, mert Lillára nem jellemző, de nagyon nem ijedtem meg. Már azóta a régi a kis csaj, kutyabaja :o)
Ela, Asa este cum spuni si tu, si eu spun, cu cat mai devreme trece prin aceste asa zis "boli obligatorii in copilarie" cu atat mai bine, mai usor trece peste ele acum decat cand este mai mare. Merci de urarile de bine.