2009. augusztus 24., hétfő

Ajándékok -Cadouri

Ma ajándék csomagot kaptam postán Teodorától, nincs apropója, csak úgy, mert ő egy ilyen aranyos foltosbarátnőm :o) A képen látható gyertyákat még a multkori talin ajándékozta nekem, csak úgy mert ezek a kedvenc színeim :o) Kaptam most egy csuklóra rögzíthető tűpárnát és egy nyakláncot. Küldött még két szép sárga kicsi virágkaspót ami sajnos a posta jóvoltából kb 12 darabban érkezett meg hozzám :o(. Na meg megérkezett a fűszer amit Ausztriából hozott a férej (itt úgyanis nem lehet kurkumát kapni) és nagyon pár futórózsahajtás, amik csodák csodájára nagyon jó állapotban voltak, peddig még csütörtökön keltek útra. Nagyon szépen köszönök minden itt is.


Azi am primit un pachet cu cadouri prin poştă de la Teodora, nu are nici un apropo, ci doar ea este un peticel aşa drăguţ :o) Lumămârile din poză am primit la ultima vizită făcută la ea, doar că ştie ce mult îmi plac aceste culori :o) am primit o perniţă de ace care se pune pe încheietura mâini şi un colier, tot în galben portocliu :o) A mai trimis şi două ghivece micuţe galben, care datorită neglijenţei poştei au ajuns în 12 bucăţi :o( am mai primit şi condimentul care a adus soţul ei din Austria (că la noi nu se găseşte kurkuma) şi nişte butaţi de trandafiri căţărători, care spe mirarea mea, au ajuns în stare perfectă cu toate ca au fost puse în pachet încă joia trecută. Îţi mulţumesc Teodora şi prin aceste rânduri, eşti tare drăguţa :o)

3 megjegyzés:

...tiktakro... írta...

hmmm....o sa zica lumea ca prea ne rasfatam reciproc si o sa inceapa sa ne invidieze :)))...sau ce ne facem daca o sa vina toate in vizita la noi, o zi la mine, una la tine si apoi iarasi ???:)))
imi pare rau de cioburile galbene...dar tu ai atita imaginatie incit sunt sigura ca "ceva" tot vei face cu ele ;).

Sanda írta...

Da, asa zice lumea :-) ca prea va rasfatati ...:-) Si daca dau buzna musafirii, o sa-i rasfatati si pe ei??? :-) (Nu e niciun pericol totusi, din pacate).

Kriszta írta...

Játszani hívlak :))