2009. augusztus 28., péntek

Barátság takaró blokkom - Blockul meu pentru frendship quilt

Még tegnap este elkészült az én blokkom is Colette barátság takarójához, most sikerült fotózni és megcsinálni a bejegyzést :)
Egyből ilyesmire gondoltam amikor elkezdtem agyalni milyen is legyen. Először is azért mert nem vagyok egy profi foltvarró, így valami egyszerűt kellet választanom. Aztán amúgy is nagyon szeretem a hagyományos egyszerű technikákat és a rátétest, nagyon sok munkám volt eddig rátétes. Ez kézi rátétes, kézzel van a kis blokk tűzve is. Láttam sokkal szebbeket is a már kész blokkok között de remélem az enyén is megüti a mércét és részese lehetek a barátság takarónak. Még van idő bárki jelentkezhet szeptember elsejéig.



Încă ieri seara am terminat blockul meu de 15x15 cm, pentru frendship quiltul lui Colette. Din start m-am gândit că aşa ceva voi face, din mai multe motive. În primul rând pentru că nu sînt foarte expertă şi trebuia să aleg ceva simplu de făcut. În al doilea rând îmi plac blockurile şi tehnicile clasice şi tehnica cu aplicaţii, multe din lucrările mele anterioare erau cu aplicaţii. Este o aplicaţie cusută manual şi quiltuitul tot manual am făcut. Am văzut blockuri mult mai frumoase din cele deja făcute pentru acest frendship quilt, dar sper totuşi că şi a mea va ajunge printre ele. Ma este timp până la 1 septembrie :)

8 megjegyzés:

Ledorka írta...

Ez nagyon szép! :))
Most viszont jól meglőttél, mert én is szivest akartam.... :)Megoldom ám. :)

Csilla írta...

Köszi :) Attól még csinálhatsz te is szíveset, biztos teljesen más lesz a kettő :)

Kriszta írta...

Szerintem nagyon csinos darab :)

KisMesterek írta...

Szép lett! Már vártam, hogy valaki végre a szívet is felvarrja! Igazán nem kell szerénykedned:-))

Csilla írta...

Krisztinák, mindkettőtöknek köszönöm szépen a kedves szavakat, aranyosak vagytok :)

amilgade írta...

Nagyon szép!!! Ügyes vagy! :-)

Aranyalma írta...

... és még szépen is van tűzve! :)

Csilla írta...

Köszi lányok kedvesek vagytok :)