2009. augusztus 27., csütörtök

Sárga top - Top galben

Már 14-én kész volt a kötés része, és most pénteken éjjel összeállítottam és meghorgoltam a szegélyt a szélére Kriszta segítségével, aki nagyon jó horgolásból míg én alig tudok valmit. Köszi Kriszta. Ma reggel végre sikerült megcsinálni a fotókat is így mutathatom mit dolgoztam mostanában. Ennek a topnak az az érdekessége, hogy teljesen saját kútfőből való, a mint egy részlete egy magazinbeli mintának, de a mellrész teljesen egyedi tervezés (le is volt egyszer bontva, mert nem volt jó és állandóan próbálgattam). A hátánál befűztem egy szűl vékonyka gumit, hogy ne álljon el, jó megoldásnak tünik. Punto shine fonalból van kötve, és összesem 175 g. Megy egy része az anyahajó féle fonalfalós játékba, azért egy része mert 50 g már meg volt kötve augusztus 5-én amikortól indult a játék, szóval az én fonalfalós egyenlegem eddig 125 g, nem túl sok, majd télen gyülik jobban amikor vastagabb cuccokat készít az ember.


Partea de tricotare era terminata încă pe 14 august, iar vinerea trecută noaptea am terminat-o cu ajutorul Krisztei, cine este profesinistă în crăşetat , nu ca mine, care sînt începătoare. azi dimineaţa am reuşit să facem şi pozele şi aşa vă pot arăta şi vouă. Modelul din partea de jos este o parte dintr-un model dintr-o revistă dar partea de sutien este complet implementată de mine (l-am şi desfăcut că nu stătea bine, şi mereu probam. În partea din spate am pus o aţă elastică să stea bine, se pare că este soluţia bună. Este făcut din fir Punto shine, şi are doar 175 g.

9 megjegyzés:

Kriszta írta...

Wow, úgy látszik nálam pár perc késéssel jelennek meg a frissítések, de sebaj, megvagy :D :D
Azt aaa, ez nagyon nagyon jó lett, és annyir jól neked, hogy csak :))) És jó lett a széle is, nagyon szívesen máskor is :))) Húúúú, most esz a nyavalya, ilyesmi (csavart mintás) nekem is kell!!!! :D :D :D :D Jaj, nagyon nagyon tetszik :))))

Csilla írta...

Köszi Kriszta :)A minta benne van abba a Sabrina magazinba amit otthagytam szkenelni, ott egy kék pulcsin látható, de én csak a felét használtam, mert ott a lyukacsos kétféle én csak az egyik félét kötöttem ami ilyen kis rácsos lesz. Igazán egyszerű.

...tiktakro... írta...

ce frumoase sunteti !!...amindoua ;).
Topul a iesit foarte frumos, imi place mult cum iti sta cu bretelele asa impletite iar ata elastica chiar se pare ca a fost de folos ;).
Felicitari pentru bordura crosetata, a iesit perfect!! pfuii...esti o mare maestra! :).
Lilla cu mouse-ul e o scumpa...

Csilla írta...

Merci Teodora:)
Mouse-ul ea o foloseste pe post de calcator, azi dimineata a inventat asta :)

macus írta...

Csillus!
Ez nagyon jó lett!

...tiktakro... írta...

daca merge faza cu "pe post de calcator" sa stii ca il pun si pe al meu la munca ! :))))
( a venit curentul intre timp ;) si pot sa iti scriu )

Csilla írta...

Köszi MAcus :)
Teodora! Vezi ce aparate casnice utile avem, aspirator care iti face freza, mouse cu care poti sa calci hainele :)))

Vacskamati írta...

Nekem is nagyon tetszik. Nem akarsz róla leírást készíteni ide?
:)

Csilla írta...

Fogok készíteni teljes leírást a weblapra a napokban :)