2009. augusztus 18., kedd

Új kötős nemzedék - Noua generaţie

Pici lánykám (még pont egy hónap és két éves) már érdeklődik a kötés iránt. Ami a kezében látszik egy neki készülő pulcsika, aminek párhuzamosan kötöm az elejét és a hátát és ha mellettem van amikor kötök akkor az ép nemhasználatos résszel játszik. Megigértem neki, hogy majd ha nagyobb lesz akkor meg fogom tanitani kötni :o) remélem megmarad az érdeklődése.
Képek a még a Lilláról szóló blogomban.
Fetiţa mea (fix peste o luna va avea 2 ani) se intereseaza deja de tricotat. Ce vedeţi în mânuţele ei este o parte din pulovăraşul pe care o fac pentru ea, paralel faţa cu spatele, şi daca este lângă minde când împletesc, ea se joacă cu partea care nu este în lucru. Am promies ei, că o să învăţi şi pe ea, când va fi mai mare, sper ca nu trece interesul ei pentru lucrul de mână :o) Mai multe poze, în blogul despre ea ( doar în lb maghiară cu multe poze).






10 megjegyzés:

Kriszta írta...

Jaj, de aranyos :)) Bízzunk benne, hogy megmarad az érdeklődése, bár ha picikét is anyja lánya, akkor szép dolgok fognak kikerülni a kezei közül neki is :))

Sanda írta...

Nu ii va trece interesul pentru lucrul de mana, cu asa o mamica talentata. Dimpotriva!

Csilla írta...

Köszi Kriszta, én is ezt remélem :o)
Muláumesc Sanda :o)

Csilla írta...

Mulţumesc Sanda :o)

Névtelen írta...

Nagyon édes a lányod, jól áll neki a kötés. Mivel készíted a képeidet? Nagyon tetszik.

Csilla írta...

Egérke a fotókat egy félprofi Fuji géppel, ezeket a kollázsokat (digitális scrapbooking) meg gimp-ben, sok sok netről letöltött elemmel. Köszi a dicséretet, aranyos vagy :o)

amilgade írta...

:-) Nagyon aranyos a lányod!!!! Biztos megmarad a kötés szeretet később is! Emlékszem én is mindig anya makraméján (így kell írni????) lógtam! ;-)

Ela írta...

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Cu tine langa ea , nu are cum sa-si piarda interesul!

Csilla írta...

Köszi Amilgade :o) A horgolt zsinórron készimunkára gondolsz? Azt itt is Makraménak hívják, bár úgy tudom ez nem a helyes megnevezés.
Multumesc Ela :o)

elina írta...

Kérlek nézz be hozzám:-D