2009. március 24., kedd

Anyagbeszerzés

Ma egy rakás pénzt költöttem anyagokra és még csak meg sincs mind és nem is találtam minden félét.
Vettem a helyi textilágy anyagaiból is, főleg, hogy megtudtam, hogy bezár a gyár. A zöld anyagnaka közepén vannak a csíkok, egyszínű zöldet akartam, de olyan nem volt, így megvettem ezt.
Vettem más gyártású pamutvászon anyagot is, ezekből csak kevés volt, én mind megvettem.
aztán vettem egy natúr színű sötétítő/bútorhúzat anyagot amiből az ágyvégre lesz a párna.
Sikerült túriznom két sötétítő függyönyt is ami szép mezei virágos anyagból van varrva.Ezeket sikerült ma begyüjteni, még hátra van a fotelek húzatának az anyaga.
Vettem még kötős fonlat, fekete műszálat amitóből még szürkével társítva kárómintás mellény lesz a pármonak.
Megjártam a csontkovácsot is most sajog minden porcikám, de mondta is, hogy ez így lesz 2-3 napig, de aztán jobb lesz. Kiváncsi leszek mi lesz holnap, biztos jó kis izomlázam lesz. Remélem tudok varrni is, csak még össze kell vállogatnom az anyagokat meg ki kell találnom miket fogok varrni.

4 megjegyzés:

dandrea írta...

Az a mehecskes nsgyon edes,a textilgyar is bezar?Borzaszto ez a valsag!

Csilla írta...

Igen sajnos, úgyhogy andi, Te is iparkodj bevásárolni anyagokból, állítólag őszig árulják a meglévő készleteket, de maga a gyár napokon belül bezár, csak a két bolt marad amig mindent el nem adnak.

dandrea írta...

Ma remelem eljutok.Tegnap volt a Nati babajanak a kereszteloje, Katafolttol rendeltem a Zsuzsis takarot,ami a blogjan fent van.Nagyon tetszett mindenkinnek.Ezt neked koszonhetem, mert Te adtad meg a Kata cimet

Csilla írta...

Igazán szívesen közvetítettem. Nagyon jó helyre került akkor a takaró, tudom, hogy Nati nagyon tudja értékelni. Annó 2002-ben varrtam én is egy babatakarót a keresztlányom keresztelőjére, Nati látta, oda meg vissza volt tőle. Majd mutatok róla képet.