2009. április 2., csütörtök

Készen vagyok a rátétes virágokkal - sunt gata cu aplicaţiile pe pernuţe

Mig kicsi Lilla szundikált elkészítettem a párnákra a rátéteket. Nem lett a legtökéletsebb, sőt, de tudni kell, hogy ez volt az első gépi rátétes munkám.Până ce fetiţa mea dormea eu am terminat cu aplicaţiile pe pernuţe. Nu sunt perfecte, dar trebuie ştiut că asta era prima mea lucrare cu aplicaţii cu maşina, până acum le făceam cu mâna.


8 megjegyzés:

Alexandra írta...

Bravo tie! Azi ai fost foarte harnica, si iti admir pernutele, vor fi dragute.
Si stii ceva, ma bucur ca nu ai putut sa scrii comentarii, asa am vazut-o si eu pe papusica ta:-) Pare putin racita, dar era vesela.
Pe maine atunci. Pernutele vor fi gata!

dandrea írta...

Nagyon szep lesz,en sem tudtam irni mostanaig, most meg egyszerre csak sikerult

Csilla írta...

Andi! Örülök, hogy neked is tetszik. Nem tudom mi leli ezt a blogspot-ot, de nem enged a saját blogomban megjegyzést írni, mig másnál annyit írhatok amennyi jók esik. Most megpróbálom újra, hátha most...

Csilla írta...

Sanda! Merci, sper că reuşesc azi să le termin. Am schimbat modul de a apărea comentariile, şi văd că aşa merge, mi m-ia plăcut celălat mod mai mult, dar blogspot nu vrea numai aşa în altă fereastră, până acum mergea şi aşa. Da păpuşica mea este răcită, defapt toată familia este răcită. Nu esre nici ea tare bolnavă, îşi curge nasul, şi tuşeste una-două într-o oră, dar chiar este veseleă în rest, foarte bine suportă, chiar o admir.

Névtelen írta...

Igazán nem értek hozzá, én még sosem próbáltam, de szerintem nagyon jó :) Nekem legalábbis nagyon tetszik!!!
Megkaptad az emailemet?

Pusza, Kriszta

Csilla írta...

Kriszta! Örülök, hogy tetszik. Nem, nem kaptam meg az e-mailt. Hová küldted a freemail-osra vagy a kreativ-kezimnuka.com-osra?

Névtelen írta...

Hűha, yahoosra küldtem :D Itt rámentem a teljes profilra, s ott a címtárnál írja, hogy "csillagajdos (Yahoo)" - ezért gondoltam, hogy az az email címed lehet. De ha nem jó, akkor küldöm máshová, csak nemt udom hová :)

Csilla írta...

Kriszta! Az is jó csak ritkábban nézem, de most megyek megnézni.