2009. június 29., hétfő

Ceruzatartó - Suport creioane

Szintén a keresztlányomnak, Erikának, varrtam szülinapjára ezt a színesceruza tartót. Nem tudom honnan származik az eredeti ötlet, mert nagyon sokfelé találkoztam már ilyen göngyöleggel. Tanácsot kaptam Naomitól és Teodoratól, köszönöm lányok. Jó nagy tekercs lett, hisz 24 ceruza fér el benne, vettem is bele egy doboz ceruzát és a helyükre is rakosgattam őket.


Tot finuţei mele, Erika, am cusut şi acest suport de creiona colorate. Nu ştiu de la cine vine ideea, că în numeroase bloguri am văzut aşa vălătuc. Eu am primit sfaturi de la Naomi şi de la Teodora, vă mulţumesc fetelor. A ieşit un sul destul de mare, pentru că se pot pune în ea 24 de creioane, am şi cumpărat o cutie ce creiona colorate şi le-am pus la locul lor.

Végül még egy kép Lilláról is...
În final o poză şi cu Lilla...




8 megjegyzés:

Kriszta írta...

Ez nagyon jól sikerült, és nagyon jó ötlet!!

...tiktakro... írta...

Foarte frumos!! foarte colorat si atractiv!! felicitari, harnicutzo! ;)
Mi-e ciuda pe pozele tale ca nu le pot mari sa vad in amanunt lucrarile...sunt frumoase si asa "artistice" dar eu vreau sa vad tot-tot-tot! :))))
Pe "bombonica" ;) din ultima poza abia astept sa o cunosc si sa o tin in brate...m-a fermecat cu totul !! e o dulce!

Csilla írta...

Köszönöm, Kriszta. Lesz még hasonló elven kötőtűtartó is varrva, ha gondolod majd neked is varrok és cserélünk valamiben.

Multumesc Teodora.
Daca dai click pe poze trebuie sa se deschida in alta fereastar si acolo este in mai mare. Daca te intereseaza ceva detaliu mai amanuntit, intreaba-ma te rog. Dar nu cred ca eu pot sa-ti spun ceva nou in domeniul de cusut.
Legat de intalnire, te astept oricand si poti sa ti si pe Lilla in brate, se imprieteneste foarte repede cu oricine.

Kriszta írta...

Te, ez nem is hangzik rosszul :)))
Az egyetlen hátránya a dolognak, hogy előbb össze kellene szednem a kötőtűimet, hogy mégis fogalmunk legyen arról, hogy mennyi van :D
Kukkints be hozzám, nézd meg milyen képeket csináltam, közel sincs olyan profi, mint a tieid, de nekem már most tetszenek :)

Csilla írta...

Komolyan gondoltam az ajánlatom. Láttam, hogy ügyeskedtél, csak még nem jutottam oda, hogy commenteljek. Igazán jók, és az enyém sem profi.

amilgade írta...

Milyen ötletes!! Nagyon jó lett! A kislányod meg tünemény! ;-)

Nézz be hozzám!!!!

Naomi írta...

Szuper jó lett a ceruzatartó! Ügyes vagy! :o)

Csilla írta...

Köszi szépen!