2009. június 2., kedd

Játék

Kingától kaptam egy játék felhívást, kicsit el is nyújtottam a válaszadást, töprengtem egy pöttyet miet is írjak magamról :o) A játék lényege, hogy írjak magamról 7 dolgot, hogy kicsit jobban megismerjenek és tovább adjam a játékot 7 másik blogozós barátnőnek.
Jöjjenek a válaszok:
1. Kitartó és optimista vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, hogy megtudom csinálni, ha 20x is kell újra próbálni azért is csinálom. Legelső állásomat több mint egy évig kerestem, számtalan interjún voltam, volt, hogy egy nap kettőn is. Szerintem minden helyzetből van kiút, van megoldás csak meg kell keresni. És ha volt is rossz döntésem, nem ezen rágódtam, hanem úgy fogtam fel, hogy az is hasznos valamire, ha másra nem tapasztalat szerzésre és csak előre kell nézni, megoldást keresni.
2. Rém rendetlen vagyok, bár én általában átlátom a káoszt ami körülöttem van. Utálok takaritni és mosogatni, főleg ha arra gondolok mennyit köthetek vagy varhatok az alatt az idő alatt amig vasalok, mosogatok, vagy más ilyesmit csinálok. Persze megcsinálom előbb vagy utóbb, de nem lelkesít egy picit sem.
3.Nagyon szeretem a kislányomat, de rém türelmetlen vagyok, sokszor sajnos vele is. Ilyen az alap természetem, nem vagyok egy nyugis alkat. Kapkodó is vagyok ezért is nincs jogsim, váratlan helyzetekben hülyeséget csinálok, jobb így mindenkinek :o)
4.Imádok sütni-főzni, olvasom a gasztro blogokat és sok új dolgot kipróbálok. Pár éve vonz a kertészkedés is, kezdek ebbe is belerázódni. Na és persze sokféle kézimunka érdekel meg mindenféle kézműves dolog. Most leginkább a foltvarrás és a kötés. Jól bele is tudok feledkezni, olyankor engem sem izgat sokáig milyen mosatlan halmaz van a konyhában.
5. Mániákus gyüjtögető vagyok főleg a kézimunka eszközök, anyagok és olvasmányok terén. A legkissebb fecni anyagot sem dobom ki, majd jó lesz valahová, ha nem párnatölteléknek... Ha kersek valamit szoktam meglepődni, hogy jé nekem ilyen is van :o)
6. Imádom a fagyit és a pattogatott kukoricát, ezek a gyengéim. Kávézni nem kávézom, max havonta egyszer akkor is három rész tej egy rész kávé. A cigit soha ki sem próbáltam.
7.Nagy álmom, hogy sokat utazhassak, bejárjam a világot. A másik amihez nagyobb bizodalmam van, hogy mint lakberendező dolgozhassak, ezért most egy ELO lakberendező tanfolyamot is csinálgatok.

És nagy nehezen össze állt a lista is, hogy kiknek adom tovább (volt pár ötlet de ők már mind játszottak egy korábbi körben, vagy mások már lecsaptak rájuk :o) ):
1. Kiseri
2. Gubike
3. Amilgade
4. Kastanie
5. Bucilla
6. CsipCsilla
7. Pille-Tincsi
Ha minden igaz ti még nem játszotatok ilyet :o), hát itt az ideje.
Mivel látom, hogy CsipCsilla már ki van pécézve, kerestem egy másik jelöltet.
Szóval a hatodik a listámban Lidércke, nálad még nem olvastam erről a játékról.
És végül egy kép rólam, szilveszterkor készült.




7 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nagyon aranyos vagy :) Örülök, hogy olvashattam rólad :)

Kangamama írta...

Olyan jó olvasni, hogy más is annyira "emberi", mint te magad:-) A kép pedig szerintem nagyon jó, sokkal előnyösebb, mint ami a profilnál van. Én le is cserélném a helyedben.

Erika írta...

Köszönöm a játékra invitálást! van kérdés vagy csak ami eszembejut?
És a kép sztem is jobb, annyira helyes vagy ezen, mosolygós és természetes!

Csilla írta...

Kiseri, csak spontán ami eszedbe jut :o)
Lányok, óhajotokra a képet kicseréltem :o)

amilgade írta...

Köszönöm, hogy rám gondoltál! :-)

Csilla írta...

Amilgade! ilyen nincs pont a percben írtam nálad, hogy nézz át ide :o)

Ledorka írta...

Köszönöm az invitálást! :) Szerintem is jobb ez a kép. :)