2009. június 1., hétfő

Materiale Textila Ardeleana Satu Mare

Şi Kata şi Ela m-a căutat în legătură cu materialele de la fabrica din oraş care este în curs de lichidare. Au două magazine în oraş, care mai vor fi deschise până la epuizarea stocurilor. Fetelor sus amintite am promis să voi cumpăra pentru ele materiale şi rezolvăm prin ramburs. Eu stau lângă Satu Mare, şi cum că sînt acasă cu fetiţa mea nu mă duc zilnic în oraş, dar probabail săptămâna viitoare voi merge şi voi lua şi ceva materiale şi pentru mine şi pentru ele. Dacă mai este cineva o rog să-mi scrie un e-mail. Acum vă arăt nişte poze cu materialele cumpărate din aceste magazine, din care am văzut că mai au pe rafturi. Bine înţeles ce de acum se termină, se termină complet, deoarece nu mai este nici în depozit. Dacă nu uit când voi merge o să rog pe doamna din magazin să mă lase să vă fac încă nişte poze cu ce mai au din care eu nu am luat. Materialele au lăţimi între 140-240 cm, preţul între 7,5-12 lei, după câte ştiu şi mă pricep sînt materiale din bumbac 100%.
Hai să vedem pozele:



Din acesta cu margarete nu mai este numai pe fundal albastru.


De pe această poză doar primele două cu pătrăţele mărunte sînt materiale de la Textila Ardeleana.
Prima din stânga este şi ca culoare ca în imagine, are la mijloc o porţiune lată de 70 cm cu albinuţe, iar la margini cu margarete, materialul este de 1,5m lat.
Al doilea o ştiţi precis cu toţi, cea cu fond roşu şi bulinuţe micuţe albe, la Kata am văzut de multe ori, am şi eu, cred că este un material superb, se poate folosi în multe locuri. Din acesta parcă era şi cu fundal negru şi cu albastru. Mai aveau una cu fundal tot roşu cu bulinuţe de cca 3-4 mm de diferite culori.
Acesta este a treia din stânga, cu flori aşa mari în culori paste, are lăţime de 2,2 m.

Acesta este a patra, cu floricele mărunte colorate, culoare este mai reală în poza cu mai multe materiale. Şi din acesta am văzut şi pe albastru.

Acesta esta al cincilea material din poză, fotografiată mai pe aproape.
Iar acesta este penultima.
Ultimul material din poză ar2 lăţime de 2,4 m, marginile sînt verzi, iar la mijloc este o porţine de cca 55 cm cu dungi viu colorate. Mai era ceva material asemănător cu dungi mai discret colorate şi parcă restul era bej.
Ela mi-o cerut să cumpăr şi material de crăciun, dar din acela nici înainte de crăciun nu aveau, şi eu căutam dar nu fabricau anul trecut material cu model de crăciun, bine că ani trecuţi am luat...
Am mai văzut material negru cu floricele mărunte albe, ceva cu frunze ton în ton pe verde şi pe albastru, material alb, cu inimiore micuţe de cca 1cm şi ceva text, love parcă, un material cu frunze, flori şi fructe de frăguţe. Musai să fac poze, că aşa este mai greu de imaginat.
Când voi merge şi voi face poze, o să vin să vă arăt ce am mai văzut. Dacă dintre acestea vă trebuie ceva vă rog să-mi scrieţi. Ela o-să scriu şi ţie e-mail, mai tărziu.



5 megjegyzés:

...tiktakro... írta...

vai-vai, ce frumos este acesta din ultima poza!!! oare cer prea mult sa imi iei si mie 2 metri si sa mi-i trimiti cu plata ramburs ?? sau sa trimit banii inainte ? din cele rosii ( ambele modele ) am vut si se comporta foarte bine la spalat si la cusut. Iar margeretele pe fond albastru au facut parte din prima mea lucrare de patchwork : o pernita pe care am numit-o Daisy. ;)Iarasi este un material foarte bun....
Csilla, sa-mi scrii te rog email sa ne intelegem cu banii.:)

Anne írta...

Toate sunt superbe !

Csilla írta...

Teodora ti-am trimis e-mail. cu Kata si cu Ela suntem la cate 10-15 metri, cei doi metri ai tai nu mai este valaore fata de astea, am si o propunere pentru tine, am scris despre ea in e-mail.

Ela írta...

Csilla, inca o data multumesc pentru ajutor!Iti scriu in seara asta!
Ela

katafolt írta...

később írok mélt,ha még nem késő :-D