2009. június 8., hétfő

Poncsó

Lányok, ezt ti, hogy kötnétek meg? Itt találtam. Nekem úgy tünik, hogy raglánnal van, de nagyon lentről kezdve, rövid ujjal...

9 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nekem is raglánnak tűnik, bár a kép elég picike. Én a raglánt fentről kezdem a nyakától lefele, így szabályozhatod, hogy meddig érjen.

Zsupszi írta...

Szerintem is raglán, csak nem minden második sorban fogyasztva, hanem mondjuk minden negyedikben. Az ujját meg már pár sor után el kell kezdeni fogyasztani.

Csilla írta...

Zsupszi, én is így gondoltam az ujját. Köszi lányok a segítséget.

Gabella írta...

Igen, ahogy a többiek is mondják! Nagyon tetszik! Épp kértek tőlem ujjas poncsót! Ezt muszáj kipróbálnom!

Csilla írta...

Gabella, mikor csinálod, majd ugye beszámolsz a fejleményekről? Én is el kellesz kezdjem, össze kell válogassam a színeket, fonalakat és kigondoljam mennyire is kezdjem, hogy is csináljam.

Kati írta...

Nagyon aranyos ez a poncsó:)
A raglánt én is fentről kezdeném, de itt úgy látom van még valami az ujja szaporítás melett... csavarás, vagy lustakötés.
Csini nagyon, kíváncsian várom, hogy ha megkötitek milyen lesz:)

Gabella írta...

Csilla! Van esetleg kicsit nagyobb kép a poncsóról? Fizetéskor (tehát úgy jövő héten) megyek hozzá fonalat venni.

Csilla írta...

Gabella! Sajnos nincs. Kiváncsian várom, hogyan haladsz majd vele. Ugye föl teszed majd a leírást is? Esetleg köthetjük párhuzamosan én is te is, nekem meg van a fonal hozzá.

Gabella írta...

Ma vagy holnap veszek hozzá fonalat, és 3 éves méretben fogom kötni. De nem kapucnival, hanem garbónak felgombolható gallérral. Persze, köthetjük együtt!