2009. június 29., hétfő

Tündéri Lonkás tornazsák - Săculeţ de sport cu Felicity Wishes

Végre elkészült a tornazsák is amihez a Tündéri Lonkás keresztszemes hímzést készítettem. Maga a zsák elég egyszerű, piros bársonyból van, belül van egy elválasztó "fal" is, hogy külön lehessen tárolni benne a tornacipőt a tornaruhától. Igazán jól boldogultam a varrásával, leszámitva a bélését amit a kis okos fejemmel bélésselyemből varrtam. Én nem igen fogok máskor selyemmel dolgozni, csúszik, mocorog, iszonyat rossz vele dolgozni. Eléggé meg vagyok elégedve a kész zsákocskával remélem a keresztlányomnak is fog tetszeni amikor egy hétmulva megkapja a hetedik szülinapjára.



În sfărţit am făcut şi săculeţul de sport, pentru care am brodat nu de mult o mică broderia cu zâna Felicity Wishes. Săculeţul în sine este destul de simplă, am făcut-o din catifea, şi are un "perete"despărţitor în interior, pentru a putea pune în ea separat tenişi de trening. M-am descurtcat destul de bine cu cusutul ei, numai cu căptuşeala am avut probleme, eu, deştepta, am ales pentru căptuşit mătasă de căptuşeală. Cred că nu voi mai lucra din acest material, tot alunecă, face ce vrea, este foarte greu să lucrez cu ea. Sînt destul de mulţumită cu rezultatul final, sper că şi finuţei mele va plăcea, va primi cadou peste o săptămână de ziua ei la şapte anişori.

Nagyon semélyen az idő erre, vol esik, vol süt a nap. Vasárnap este sikerült lefotózni egy szivárványt, megmutatom nektek is.


Este o vreme foarte aiurea la noi, dar am reuşit să fac o poză duminica seara cu un curcubeu, vă arăt şi vouă.

4 megjegyzés:

Kriszta írta...

A tornazsák is nagyon aranyos lett :)

Csilla írta...

Köszi Kriszta.

Ledorka írta...

Ez szó szerint tündéri lett! :))

Csilla írta...

Köszi Lidércke. Elkészült a tündérkés párna is :o)