2010. augusztus 4., szerda

Tali nálam!- Întălnire la mine!

Kriszta kitalálta, hogy jön hozzám augusztus végén egy kis kötős talira, én nagyon örültem az ötletnek. Beszerveztem még Teodorát is és még próbálok másokat is beszervezni. Ez már nem is csak kötős hanem olyan általános kézimunkázós tali lenne. Reggel találkoznánk és estig nálunk el kötögetnénk, horgolgatnánk beszélgetnénk stb. Ez Szatmárnémetitől pár km-re lenne (egész pontosan a város központtől a kapuig van 7 km), eddig még nincs eldöntve hogy augusztus 21 vagy 28, melyik szombat is lenne, az eddigi résztvevőknek bármelyik jó. Várunk másokat is akik el tudnak jönni és akkor pontosítjuk az időpontot. Kérlek ha érdekel írj megjegyzést vagy e-mailt és megbeszéljük a részleteket.


Kriszta a venit cu ideea că mă vizitează în a doua parte a lunii şi facem o zi de împletit, eu mă bucuram mult de iniţiativa ei. Am invitat-o şi pe Teodora şi mai încerc să invit şi pe alte tipe cu hobby de lucru de mână. Ar fi un meeting de lucru de mână, de tricotat, croşetat, cusut etc. Acest meeting ar fi lângă Satu Mare (mai exact la 7 km de centrul oraşului), data încă nu este fixată, cel mai probabil ar fi sau în data de 21 sau în 28 depinde cine când poate veni, până acum oricare sămbâtă este ok. Vă aşteptăm, cei interesaţi sunt rugaţi să lase un comentariu la acest post sau să-mi scrie un e-mail şi restul vom discuta.

6 megjegyzés:

Kriszta írta...

:)

nöné írta...

De jó lesz Nektek!
Csilla: szeptemberben a szombatjaid szabadok lesznek? Debrecenben szerveznénk, és feltétlenül számítanánk Rátok, erdélyi lányokra! Majd írok Neked privátot is.

Mánya írta...

De jó lesz Nektek!!! :)

@irina_sweet_home írta...

ce mi-ar place si mie sa vin!din pacate e cam departe :((

...tiktakro... írta...

wow! abia astept ;)
deja ma framinta ce sa-mi duc de tricotat :))

Amanda írta...

De jó lesz nektek is!