2009. március 26., csütörtök

Életem első foltos babatakarója

Már jó rég érdekel a foltvarrás (2001 második felétől kb.) , de mindig be áll egy-egy szünet az alkotásban. Életem első babatakaróját a keresztlányomnak varrtama keresztelőjére 2002-ben. Júlisban varrtam úgy, hogy év elején vettem meg a varrógépet teljesen nulla varrástudással, be sem tudtam fűzni, nem hogy varrni. Igértem, hogy megmutatom. Sajnos ez még hagyományos fotó és nem a legjobb minőség. Az kis négyzetek ain a macik vannak sárgát a két háromszögből állók egyik fele piros-fehér pettyes a másik rózsaszín, akeret fakópiros-fehér apró kockás. A macik teljesen kézi aplikációk. Tűzni géppel tűztem varrás árokban. Készült egy rendes takaró, sajnos már nem emlékszem a méretekre, de készült egy kicsi is a babakocsiba meg egy kispárna is. Nem lett a legpontosabb, de ezt én nem is vártam el magamtól az első munkánál






UI. Élnézést a képek minőségéért, sajnos nincs digitális fotó és a takaró sincs nálam, hogy lefotózzam.

3 megjegyzés:

Alexandra írta...

Csilla, imi plac pernutza si paturica. (Am tradus articolul cu webforditas.hu). Am vazut ca urmaresti blogurile noastre (Peticelul si blogul Getei), si ma gandeam ca poate ar fi bine sa scrii si tu un scrut paragraf in romana sau in engleza la articolele tale, ca sa ne vina si noua mai usor cand iti vizitam blogul.
Cu salutari prietenesti,
Sanda/Constanta

Csilla írta...

Sanda, ma bucur ca iti plac :-)Da urmaresc blogurile amintite de tine, dar eu nu practic patchworkul la nivelul vostru, sunt un amator, cu foarte putin timp (am o fetita de 1,5 ani). Am sa scriu atunci si in romaneste daca am vizitatori si din tara, dar trebuie sa spun, ca nu cunosc limba la perfectiune mai ales expresiile technice de patchwork.

Alexandra írta...

Csilla, nu este vorba despre nivel aici. In grupul Peticelul sunt si artiste si incepatoare, Geta este o experta intr-adevar insa ii place sa faca tutoriale ca sa ii insufleteasca si pe incepatori. Iar mie imi place sa cos dar o fac foarte rar (si eu am serviciu si un baiat elev cu care imi ocup serile :-) Eu m-am bucurat cand am vazut ca te-ai alaturat blogurilor, daca pui o fraza in romana sau in engleza la articolele tale vei avea mai multe vizitatoare si nu trebuie sa fie perfecta :-)
Te imbratisez pe tine si pe micuta ta.
Sanda