2009. április 11., szombat

Csomagocskát kaptam - am primit un pacheţel

Ma kicsi csomagocskát hozott a postás. Violini küldött nekem apró mütyüröket amiket majd felhasználhatok amikor végre megvarrom Lillának a textil mesekönyvet. Meritek majd ötletet tőled is Violini, de az enyém teljesen más lesz. Nagyon szépen köszönöm, nagyon örültem nekik.
Tegnap én is vettem pár apró fa mütyürkét, meg néhány érdekes gombot, a második képen ezek láthatóak. Próbáltam venni égethető gyurmát is de nem kaptam. Van egy hobby bolt Kolozsváron, a katalógusokban van, majd próbálok rendelni tőlük. Ez a magyar kreatív hobby román leányvállalata, nem tudja valaki, hogy a fimo égethető gyurma csomag, egy szín vagy több szín együtt, a katalógusból nekem nem világos?


Azi am găsit în cutia poştală un pacheţel. De la Violini am primit nişte mşrunţişuri, pa care o să le folosesc pentru a realiza o carte de poveşti textil, pt fică mea. Mă voi inspira şi din cărticica lui Violini, dar a mea va fi total diferită. Îţi mulţumesc mult Violini, îmi plac foarte mult. Ieri am cumpărat şi eu în oraş nişte mărunţişuri din lem, şi câteva nasturi mai interesante, în poza a doua astea se văd. Am căutat şi plastelină care se poate arde şi se întăreşte, dar nu am găsit. Este un webshop (şi magazin offline în Cluj), ei au în calatolg, poate voi comanda de la ei. cineva a mai comandat de la kreativ hobby, ce experienta aveti cu ei?


2 megjegyzés:

Alexandra írta...

1. Nasturii pe care i-ai gasit tu la voi in oras nici cu gandul nu i-ai gasi in Constanta! Inseamna ca in N lumea este mai preocupata de lucrul de mana...
2. Kreativ Hobby este OK, si noi mai comandam de-acolo.
3. Cum vrei sa fie cartea ta textila? Cu o singura poveste? Sa-mi spui si mie dimensiunile, mi-ar placea sa-i fac si eu o pagina lui Lilla.
Weekend placut, Sanda

Csilla írta...

Sanda! inca nu am ideea concreta formata. Ai vazut cea pe care a facut-o violini? Ceva asemanator voi face si eu, dar totusi altfel. Va fi pe fiecare pagina altceva, despre care se poate povesti. Cand am ideea voi scrie despre ea in blog. Ma bucur ca vrei si tu sa faci o pagina.
Daca doresti ceva special pt cusut (nasturi, ace, panglici, ata (la noi se gaseste ata Trident de la Coats in numeroase culori)etc) scriemi te rog si daca este iti cumpar si rezolvam prin posta.
Weekend placut si tie!