2009. április 27., hétfő

Kötott nyári pulcsi leírását keresem

Találtam a lemetett képek közt valamit ami nagyon megtetszett, csak sajnos a minta kibögözése meghaladja a tudományom. az sem biztos, hogy a leszámolható minta ehez a pulcsihoz való. Nincs meg valakinek ennek a mintának a leírása, magyarul jelekkel? Ha tudna valaki segíteni nagyon örülnék neki. Köszi.



8 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Ez nagyon szép, el kellene valahogy mentenem nekem is(?)

Csilla írta...

Ha ráakadok valahol a tuttira hozzátartozó mintára szólok.

Geta Grama írta...

Ce model superb ! Dar unde sa gasim timp pentru toate ?

Csilla írta...

Geta, daca ai cumva descrierea la acest model, te rog trimitem-il. Am gasit poza candva, undeva pe net, fara descriere. Ar fi bine ca o zi sa fie macar de 36 de ore, poate nici asa nu ne-ar ajunge :o)

Névtelen írta...

Hú, hát tűt a szénakazalban, ha meg akarjuk keresni, hogy ez miben jelen meg. Nekem gyanús, hogy ez a leszámolható minta nem a képen látható pulcsié. Még nézegetem egy picit ezeket a jelöléseket, van rajta ezerféle, pedig biztosan nem olyan bonyolult.

Csilla írta...

Majonéz, tartok tőle, hogy igazad van, és ez nem ehez a pulcsihoz való leírás. Ha majd ráakadok mégis valahol egyszer megmutatom és meg is kötöm. Van még pár minta talonban, szóval lesz mit kössek, ha ezt nem is sikerül megoldani :o)

Kriszta írta...

Ha megtalálod véletlen ennek a mintáját, akkor majd gondolj rám is, nagyon nagyon tetszik :)

Csilla írta...

Még keresgélek a lementett cuccaim közt, hátha meglesz. Ha meglesz közzéteszem a blogon, mert tutti többen kellünk majd a minta megfejtéséhez.