2009. november 27., péntek

Ajándék sál 3 - Şal cadou 3

Ez a sál ugyanabból a fonalból van mint az előző nyakmelegítő, és egy nagyon kedves ismerősünknek kötöttem ajánékba. Nagyon hamar ment mert jó nagy tűvel lehetet dolgozni és csak egyszerű sima-fordított bordás mintát kötöttem bele, mert ebből a bukléból már nem nagyon látszik. a maga 130 g-ával megy ez is a fonalfaló játékba.


Acest fular este din acelaş fir ca şi neckwarmerul anterior. Am făcut-o cadou pentru o persoană foarte drăguţă. A fost uşor să lucrez cu ea, pentru că puteam să folosesc andrele de mărime mare şi am făcut numai cu model de elestic, că alt model nu prea se vede lucrând cu acest fir buclat.

6 megjegyzés:

...tiktakro... írta...

de-abia acum am observat si margelutzele...ce frumoase sunt !
cam citi kilometri ai tricotat in toamna asta ? :)))

Kangamama írta...

Most én is ilyeneket kötök. Jó, ajándék, mert mutatós és gyorsan megvan!

Macus írta...

Csini ez is meg a nyakmelegítők is.
Jó, hogy nemegyedül én borultam be asok sálba, hanem más is köt sokat. Bár nekem az utolsó kettő nem fonalfalós, mert vettem új fonalat hozzá. Azok is buklék. Az egyik már a barátnőmnél van, akinek tetszik. a Másik tán az enyém lesz, ha valaki el nem kunyizza azt is. A hétvégén képet is teszek fel róluk.

amilgade írta...

Milyen kellemes meleg lehet mindegyik! :-)

Csilla írta...

Gyorsan van, csak még van pár ami várja, hogy elkészüljön. Már készen van még 3 sál, csak nem mutatható mert karácsonyi ajándék lesz, de még várja a sorát 3 nyakmelegítő és két sál, na meg sapkák és két-három gyerkőc pulcsi. A jövőhéten mutatok pár kötött holmit még, a többi sajnos májd csak az ünnepek után jön.

Kriszta írta...

Bocsi, nem kommenteltem, de hidd el láttam ám mindent, és nagyon szuper dolgokat kötöttél :)