2009. november 11., szerda

Répák - Zarzavaturi

Bár hétfői feladat volt, én csak kedden hoztam össze a kis répácskáimat. Van négy sárgarépa és 3 petrezselyem. Ezek egyáltalán nem EU szabvány multi bevásárlóközponti zöldségek, hanem olyan kis kiskerti fajták, ahány annyi féle :) Kiindulópontnak ezt a leírást használtam. ezek is mennek az adventi dobozba. Varrtunk ma megint Lillával, most a babáknak kispárnát és takarót, a kedvenc macija használja a fotón.


Cu toate că era tema de luni, eu doat marţi am reuşit să cos nişte morcovi şi pătrunjel. am 4 morcovi şi 3 pătrunjeli. Acestea deloc nu sunt nişte zarzavaturi UE standard, din care gâsim la hypermarketuri, ci din acelea ce se pot culege din micile grădini de lângă case, câte sunt atâtea mărimi diferite. Modelul de pornire am luat-o de pe acest blog. Şi acestea sunt deja în cutia cu surprizele de advent. Am cusut azi cu Lilla lenjerie de pat pentru păpuşi, o pernuţă şi o plăpumioară, ursuleţul ei preferat o foloseşte în poză.

4 megjegyzés:

Florentina írta...

Somn usor ursului, banuiesc ca deja a mancat niste morcovi.:)

nöné írta...

Nagyon aranyos az eddigi összes zöldséged és gyümölcsöd!

amilgade írta...

Köszi a répás linket! Nagyon jól sikerültek, csakúgy mint a maci ágyneműje!!! Hol vetted Nouky-t, a macit?? Mi Lola, a tehénke, után kutakodtunk sokat, de nem lehetett kapni sehol!

Csilla írta...

Nu a mancat inca, ca nu a primit fetita mea legumele, va fi cate un fel in fiecare buzunar aferent fiecareii zi din calendarul de advent.
Köszi, Gyöngyi :)
Köszi neked is Amilgade :) Noukie-t kaptuk a Lilla kereszmamijától az első babalátogatás alkalmával :)Lilla nagy kedvence, nélküle nem alszik :) Azóta még beszereztem turiból egy pizsamás változatot is. Nézz szét Te is turikban, hátha sikerrel jársz.