2009. november 16., hétfő

Paprika - Ardei

Na ez érdekes volt mert csak egy szabásmintát kaptunk azzal az utasítással, hogy 4 ilyet szabjunk halványsárgából (nem annyira látszika képen de ez halványsárga, tényleg olyan papirka színe van). Két tippem is volt, az egyik egy tökféleség vagy cukkini a másik a tv paprika, ez utóbbi mellett tettem le a voksom :), így lette egy szép nagy paprikám :) És végre utólértem magam, jaj de jó...


Această legumă era surpriză, fiincă am primit doar un tipar cu instrucţiunea să croim 4 din acesta în culoare de galben deschi (nu se vede din poză dar chiar este un galben foarte deschis, chiar culoarea ardeiului). Eu m-am gândit la două feluri de legume, un fel de dovleac sau cukkini şi la ardei, cea de a doua am ales-o. aşa am deja şi un ardei destul de mărişor. Şi în final sunt la zile la capitolul de fructe şi legume, vai ce bine...4 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon ügyes vagy!
szuperek lettek a zöldségek, gyümölcsök!!!

nöné írta...

Ide írom a végére, hogy fantasztikus vagy! Kicsi Lillád egy egész háztartást fog ezután vezetni, annyi mindennel elláttad már! Na, ezt a fajta alkotást nevezem én kreativitásnak!

Anita írta...

Mind vártam az újabb és újabb kelléket a konyhába, és látom nem fogysz ki az ötletekből. Van még valami, ami hiányzik a kis szakácsnő konyhájából? :)

amilgade írta...

Annyira ötletes és szép zöldségeket, gyümölcsöket tudsz készíteni!!!! Csak ámulok!!!