2009. december 10., csütörtök

Szülinapi ajándékaim 2 - Cadouri de ziua mea 2

A párom kb 40-50 km-re dolgozik itthotól, így déli egykor azt gondoltam rég ott van már. A teraszon a Maya kutyát etettem és simiztem éppen amikor megállt mögöttem, majdnem szívinfarktust kapta, sikitottam is egy jó nagyot :D Még volt valami elintézni valója és nem ment csak később, gondolta hazaugrik a szülinapi ajándékommal :) Sajnos ebben a szürke idpben nem tudom szebb fotókat készíteni. Kaptam egy mikulásvirágot, egy szilikon muffinformát (sima fém már van egy), egy szilikon gyúrólapot és egy szintén szilikon ecset készletet. Imádom az ilyen konyhai ketyeréket, apróságokat, mert szeretek sütni-főzni.
Ezúton köszönök mindne telefonos, e-mailes köszöntést, nagyon aranyosak vagytok :)


Soţul meu lucrează la 40-50 km de noi, deci nu e de mirare că la ora 13 nici nu-mi trecea prin cap că el nu e acolo încă. Pe terasă dădeam de mâncare lui Maya (câţeluşa noastră puli) când el s-a oprit în spatele meu, era să fac un infact, am şi ţipat una :D Mai ave ceva de rezolvat în oraş, şi s-a gândit să fugă una până acasă cu cadoul meu :) Pe vremea asta mohorână nu ştiu să fac poze mai frumoase. Am primit o floare ce crăciuniţă şi nişte ustensile de bucătărie din silicon, o formă de muffin (din metal am deja), o foaie pe care se poate întinde aluatul şi un set de pensule. Îmi plac mult chestiile de bucătărie că îmi place mult să gâtesc. Vă mulţumesc şi pe acesată cale de urârile de bine şi de felicitările trimise, sunteţi foarte scumpe :)

14 megjegyzés:

Ágnes írta...

Az Isten eltessen sokaig!

miki írta...

la multi ani!

...tiktakro... írta...

ce sot iubitor ai, ti-a adus exact ce iti place tie :).
Ahhh, cum am uitat de craciunita...mi-a ramas floarea soarelui in cap ;).
sa ai o zi superba in continuare, plina cu cadouri care mai de care mai frumoase si utile. Acum musai sa ne faci poze cu foaia aceea pe care se intinde aluatul....
La Multi Ani !!!

Lidércke írta...

Boldog szülinapot kívánok!:)
@-'--,-

Macus írta...

Olyan szépeket kaptál!

Florentina írta...

La multi ani! Multa fericire!

Csilla írta...

Köszönöm szépen!
Multumesc frumos!

gubike írta...

Isten éltessen! Csupa jót kívánok neked!

Csilla írta...

Köszönöm Emese, én is hasonlóakat kívánok neked így utólag is!

beszand írta...

Isten éltessen sokáig!

Irina írta...

La multi ani!

amilgade írta...

Isten Éltessen sokáig!!!
Nagyon szép dolgokat kaptál! ;-)

Kriszta írta...

Kukk be hozzám kicsikét :)

Csilla írta...

Köszönöm szépen!
Multumesc mult!