2009. december 27., vasárnap

Párnák és futó Anyumnak - Perne şi table runner pentru Mama



Ezek már kicsit munkásabb darabok, hisz hagyományos patchwork blokkokból készültek. A varrások mentén tűztem talpszélességben. Azt hiszem mondtam már imádom a csillag blokkokat még akkor is ha messze nem lesznek tökélesek. Az Anyukámnak nagyon tetszett tehát megérte a bele fecolt időt :)
Ennyi volt az ajándékok sora amit készítettem, mármint azoka amiket eddig nem láthatatok, mert úgye jópárat mutattam is ahogy megkapták a címzettek.



Acestea deja sunt nişte piese mai pretenţioase în ceeace priveşte timpul pentru realizare lor pentru că sunt din blockuri de patchwork clasice. Quiltuitul am făcut lângă cusături. Am mai spus că îmi plac mult blockurile cu stele cu toate că de multe ori nu ies cusăturile precis. Mama mea s-a bucurat de acest dar, deci a meritat timpul acordat pentru realizare :)
S-a sfârşit lista cadourilor pregâtite de mine, adică lista celor care nu v-am arătat încă, pentru că multe v-am arătat deja când a ajuns la destinatar.

3 megjegyzés:

gubike írta...

Gratula a sok szép munkához!
A kötöttek tetszenek különösen.

amilgade írta...

Csodálatosak a terítők!!!! Bevallom az anyukádnak készült csillagos a nagy kedvencem, de a többi is nagyon szép!!! Nagyon ügyes voltál!

Csilla írta...

Köszi szépen a dicséreteket :)